Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Merter'de E-5 üzerinde gerçekleşen kazada, metrobüs yolundaki bariyerlere çarpan araçtaki biri yabancı uyruklu 2 kişi yaralandı.

Kaza, E-5 Avcılar istikametinde saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Tacettin Keser yönetimindeki 34 GC 182 plakalı kamyonet, Merter'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Yolda savrulan kamyonet önce metrobüs bariyerlerine çarptı. Kaza sırasında araçta bulunan yabancı uyruklu bir kişi yola savruldu. Tekerleği kırılan kamyonet bir süre gittikten sonra durdu. Kazazedelere çevredeki sürücüler ve kazayı gören vatandaşlar müdahale etti.

Kazayı görünce arabasını sağa çekip kazazedelerin yardımına koşan Sıtkı Terzi, "Kamyonet gelirken orta şeride doğru gitti, sonra bu tarafa gitti, tekrar bariyerlere doğru gitti, önden gelen bir araba vardı onun önünden uçar gibi daldı gitti. Sonra ters döndü. Sağa çektim buraya doğru koştum. Arabanın içerisine bakalım derken orada bir adam olduğunu gördük. Camdan fırlamış sonradan fark ettik onu. Onu alıp buraya getirdik. İki yaralı var şoförde bir şey yok" dedi.

Olay yerine gelen ambulansta ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, tedavi amacıyla çevre hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan kamyonet, itfaiye vinci ile yol kenarına alındı. Kaza sebebiyle E-5 Avcılar istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Editör: TE Bilisim