Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
İzmir'de Narkotik ekiplerinin düzenlediği ve kameralara da yansıyan operasyonda, meyve taşımacılığı yapan kamyonda 53 kilo 750 gr. esrar elegeçirdi. Güneydoğu'dan getirildiği belirlenen esrardan haberi olmadığını söyleyen şoför, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Diğer bir operasyonda ise esrar ticareti yapan şebekenin sekiz elemanı gözaltına alındı.

Diyarbakır’dan uyuşturucu getirileceği ihbarını alan İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Suçlar Bürosu ekipleri harekete geçti. Araştırmaların sonunda İzmir-Ankara karayolu Bornova girişinde tedbir alan ekipler, meyve taşıyan bir kamyonu durdurdu. Operasyon, kameralar tarafından kaydedildi. Kayıtlarda, ekipler tarafından şoförün etkisiz hale getirilip kamyonda arama yapıldığı görülüyor. Aramada, 53 kilo 750 gr. Hint keneviri ve 250 gr. toz esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan kamyon şoförü A.M.A. (53), Diyarbakır’a İzmir’den meyve götürdüğünü, dönüşte kamyonunun boş olduğunu, uyuşturucu hakkında bilgisi olmadığını ileri sürdü. Adliyeye sevk edilen zanlı A.M.A. tutuklandı.

Öte yandan Narlıdere ilçesinde daha önce 18 üyesi yakalanan ve beraberlerinde 151,5 kg. esrar ele geçirilen şebekenin dışarıdaki sekiz elemanının yeniden esrar ticaretine başladığını belirleyen polis harekete geçti. İzmir, Diyarbakır, Mardin ve Aydın’da düzenlenen operasyonlarla şebeke üyeleri İ.A., Y.Y., S.K., F.A., M.T., C.Y., Ş.G. ve M.A.K. yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Editör: TE Bilisim