Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
MHP'nin 31 Mart yerel seçimleri için Zonguldak'ın Karaman Belde Belediye Başkan Adayı Cevdet Aldağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Zonguldak'ın yerel gazetesi Pusula'da yer alan habere göre 26 Kasım 2018 tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği iddiasıyla belediye başkan adayı Aldağ, hakkında soruşturma açılırken dün gece jandarma ekiplerince gözaltına aldı. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’nca açılan soruşturma kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret suçlamasıyla tutuklandı.

"BAŞKA BİR ARKADAŞIMIZI ADAY GÖSTERECEĞİZ"

Konu hakkında açıklama yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, "Karaman Belediye Başkan Adayımız Cevdet Aldağ, bildiğiniz gibi tutuklandı. Kendisinin sosyal paylaşım sitesinde yapmış olduğu bir paylaşım dolayısıyla tutuklandığı söyleniyor. Biz de parti olarak araştırmamızı yapacağız. Cumhur İttifakı’na olan bakış açımız, verdiğimiz önem ve dikkat ortada. Böyle önemli bir dönemde bizim böyle bir paylaşım yapan birisiyle zaten yola devam etmemiz mümkün olamaz. Bunları araştıracağız. Eğer iddialar doğruysa zaten Karaman Beldesi’nde seçime tam kadro hazırdık. Belediye Meclis Üyesi adaylarımız ve teşkilatımız orada tam kadro görev başında. Bu arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz ve birlikte bir arkadaşımızı Belediye Başkan Adayı göstereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi, yoluna emin adımlarla devam edecektir" ifadelerini kullandı.

MHP adayı Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklandı

Editör: TE Bilisim