MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yardımların Ülkü Ocakları’nın Abidinpaşa’da açtığı Türkmenevi’ne ulaştırılacağını ifade ederek, Ankaralı hayırseverleri desteğe çağırdı. Çetinkaya, "Darda ve düşkün durumda olan Türkmen soydaşlarımızı çaresiz ve sahipsiz bırakmayacağız." dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, şunları söyledi: "Ne acıdır ki yerlerinden yurtlarından olan Irak ve Suriye’deki Türkmen kardeşlerimiz son umut olarak Türkiye’ye sığınıyorlar. Başta Ankara olmak üzere birçok kentimizde zor şartlar altında yaşayan Türkmen kardeşlerimizin çığlığına ses vermek amacıyla İl Başkanlığı olarak bir yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Kampanyamızın başlamasıyla birlikte çığ gibi artan yardımlarımızı da Ülkü Ocaklarımızın koordinesindeki Türkmenevi’ne göndererek soydaşlarımıza ulaştırmaya başladık."

EV EŞYASI VE GIDA İSTİYORLAR

İl Başkanı Çetinkaya, Ankara’da yaklaşık 3 binin üzerinde Türkmen varlığına yeni göç dalgasıyla birlikte büyük katılımlar olacağına dikkat çekerek,
"Soydaşlarımızın özellikle çok acil gıda maddesinin yanı sıra halı, battaniye ve mutfak eşyasına ihtiyaçları bulunuyor. Ankaralı hemşehrilerimizin duyarlı davranacaklarına inanıyoruz. Yardım yapacak hayırseverlerimizin Ankara İl Başkanlığımızın 0312 310 12 12 nolu telefonundan bizlere ulaşmalarını bekliyoruz." dedi.

Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!

cihan 

Editör: TE Bilisim