MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığının düzenledi iftar programına MHP Genel başkan yardımcısı ve İstanbul milletvekili Atilla Kaya, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP MYK Üyelerii Erdem Karakoç, Volkan Yılmaz, Savaş Çolak, Musa Küçük, MHP İstanbul İl Başkan yardımcıları Müjdat Öztürk, Mustafa Coşkun, MHp İstanbul 3. Bölge Başkanı Hakkı Özyurt,MHP İstanbul  İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdem Aydın, Mahmut Acar, Samet Reis, Abdi Kürşat Karataş, Sami Şahin, Tekirdağ İl Ocak Başkanı Hakkı Açıkgöz, CHP İlçe Başkanı Nazım Asan, BBP İlçe Başkanı Sinan Çayır, Ülkücü İşçiler Marmara Bölge Başkanı Mutlu Özdemir, Muhtarlar, Dernekler, Basın mensupları, partililer ve Arnavutköy halkı katıldı.


İftar Programında bir konuşma yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir;  İlçe başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programımıza hoşgeldiniz. Cenabı Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul ve makbul eylesin. kusur ve eksiğimiz olduysa hakkınızı helal ediniz.

 

Sonuna yaklaştığımız mübarek ramazan ayının ve bayramın Türk ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

Kerkük, Musul, Doğu Türkistan ve Filistin'de zulüm gören Türk ve Müslüman evlatlarının zulümden kurtulmasını tuttuğumuz oruçların yüzü suyu hürmetine cenabı allahtan niyaz ediyorum.


Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkaşlarını, hareketimizin kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve dava arkadaşlarını, ilk ülkü şehidimiz Ruhi Kılıçkıran'dan son şehidimiz Yusufiyeli Cengiz Akyıldız ağabeyimize kadar 5000 ülkü şehidimizi saygı rahmet ve şükranla anıyorum.. Görevimizi ifa ederken Hz. Mevlana'nın hoşgörüsü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadele ruhları, Başbuğ Alparslan Türkeş'in teşkilatçılık ve dava inancını, şehitlerimizin tevekkül ve teslimiyetçiliğini, Genel Başkanımızın sabır ve devlet adamlığını bizlere nasip etmesini allahtan niyaz ediyorum.


Yüce Mevlam vatanımızın birliğini ve bütünlüğünü bozmak isteyenlere fırsat vermesin..

 

Son olarak; bugünlerde Milliyetçiliği ayaklar altına alanlara, Ülkücüler için fatiha’yı bile okumasını bilmezler diyenlere bir dörtlükle seslenmek istiyorum.

 

Ne dinsiz Türküm nede soysuz Müslüman

İkisinden de allahıma sığınırım el aman.

Müslümanım Türküm Kuranım'dır tek rehber

Kalbimde iman dilimde tekbir Allahu Ekber..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim