Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
 Değerli basın mensupları;

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Merkez İlçe Teşkilatı olarak 2006’dan bugüne kadar partimizin teşkilatları ile birlikte birçok seçime gidilmiş, teşkilatın her kademesi ile uyumlu çalışarak  bu süreci her seçim sonrası emin adımlarla oylarını yükselterek tamamlamıştır.   
Teşkilatımız başarılarını 7 haziran seçimlerinde T.B.M.M.’ne gönderdiğimiz bir milletveli ile taçlandırmış fakat bugün il başkanlığı ve birilerinin ayak oyunları  ile görevden  alındığımız tarafımıza tebliğ edilmiştir. Bu kararı  Ülkemizde hain pkk saldırıları askerimizin, polisimizin ve ülkenin her köşesindeki vatan evlatları hedef tahtası haline getirilmişken, Her gün vatanın bir köşesinde ana kuzuları şehit edilirken, Ülkemiz bu günlere çözüm süreci uydurmasıyla  dün analar ağlamasın diyenler bugün 80 milyonu yas tutturur hale getirmişken,sorgulamanın ne yeri nede zamanı  olmadığını düşünmekteyiz.
Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin ve büyük Türk milletinin sığınacağı tek limandır. 

Değerli basın mensupları;
Bizler ülkücü harekete inanan Alparslan Türkeş ve Liderimiz dr. Devlet Bahçeli’nin askerleriyiz. Bu hareketin önünü dün okyanus ötesinden kesmek isteyenler bugün aynı emellerine devam etmekte, kendilerine yarın için siyasi ikbal bekleyenler, Milliyetçi Hareketin başarısızlığını kendi beklentilerinin önünde tutanlar asla bu hain emellerine bizleri alet edemeyecek davamızdan ve partimizden geri döndüremeyecektir.Partimiz bugünlere önce ülkem ve milletim sonra partim inancıyla gelmiştir. 
Değerli dava arkadaşlarım;
Bozkurt’un yelesinde bit arayanlar önce kendi itlerine sahip çıkmalıdır. Bizim dava namusumuzun sayfaları tertemiz ve lekesizdir. Bizim yuvamız Milliyetçi Hareket Partisidir. Bizim mazimizde ihanet yoktur. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatımızda görev yapan arkadaşlarımız ve bize inanan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen dava büyüklerimiz ile birlikte 1 Kasım seçimleri başta olmak üzere ömrümüz yettiğince önce sayın Türkmen beyim Dr.Devlet Bahceli bey,Genel merkezimiz, bölgemizi temsileden MYK üyemiz  Doç dr Şeref Oruç beyle birlikte partimizin emrindeyiz. İl başkanlığının Geldiği ilk günden beri her fırsatta görevden aldıraçağını ifade edip  şimdi ise teşkilatın tümü adına yetkilendirdiği il ikinçi başkanı ve seçim komisyon başkanımızın her alanda ve fırsatta doğru bildiğini ifade ederek, ben İl başkanımdan  aldıgım yetki çerçevsinde Merkez ilçe'ye her ne görev verdiysem ziyadesiyle yapmış asla itiraz etmemiştir demiş olmasına rağmen  çalışmadığımızı iddia edip kamooyu oluşturarak asılsın ve ego yüklü gerekcelerle merkez ilçeyi görevden aldıran ama bu kutlu davanın neferleri olan varlıklarıyla şereflendiğimiz her türlü cileye talip olmuş hiç bir beklentisi olmadan partimize en az bizler kadar hizmet eden DELEGE'mizin   hasbel kader kabulüyle göreve gelenlerin her türlü sonucun sorumluluğunu ve hesabını üstlenmeleri kacınılmazdır bu tutum ve davranışlar merke ilçenin partimize karşı bağlılığımızı duruşumuzu ve tutumumuzu asla ve asla değiştiremeyeçektir  ihtiyaç duyduğu her alanda emrinde olduğumuz  partimizin başarısı için çalışacağımızı belirtiyor, bana verdikleri destek için dava arkadaşlarıma, büyüklerime, Milliyetçi Hareket Partisi’nin teşkilatlarına ve ülkücü harekete gönül vermiş Bayburt halkına en derin sevgi ve saygılarımı sunuyor,Fitne çıktığı zaman atla giden attan insin, koşan yürüsün, yürüyen dursun, duran otursun"  Hadis-i şerifi  ile sözlerime son verirken  hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Haklarınızı bizlere helal ediniz. "    Not  Bu basın acıklamamız 19 asıl 18 yedek olmak
 üzre toplamda 37 kişilik Merkez lçe yönetiminin ortak basın acıklamasıdır.Saygılarımla arz ederim..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.H.P. Eski Merkez İlçe Bşk. Hüseyin YILDIRIM 

Editör: TE Bilisim