Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Sultanbeyli belediye başkan adayımız Saffet Peker'den sonra Bahçelievler belediye başkan adayı Osman Nuri Keleşde hakka yürüdü.

Allah rahmet eylesin.Bu arkadaşlarımızın mücadelesi anlaşılıp her kademede ki vicdanda karşılık bulmadıkça yolumuz açılmaz. Bu güzel yiğitlerin yaptıklarını balık bilmesede halık biliyor. Bu görevler vefa ile karşılık bulup onların yakınlarının helalliği alınmadan yolumuz izimiz açılmaz yapılan fedakarlık ödenen bedeller terin emeğin fedakarlığın yok kabul edilerek insanların manevi onurları kırılmamalıdır.

Güçten şikayet edenlerin kendi ellerindeki güçle kendi mensuplarını idealleri aşkına manen ezmemeli ikbal makam rütbe adresleri güç ve makam sahiplerinin kendi yanları değil er meydanı seçimlerde bedel ödeyenler olmadan bu hareketi tüketiriz. Bunu aktaran iletenlerin yok denecek kadar azlığı kahrediyor bu yiğitler ve yakınlarından bu hareket helallik almalıdır. Asıl güç Allahtır herkes fani o ebedidir. Cenazesi yarın şirinevler ulu camiinden ikindi namazını müteakip kaldırılacaktır.

Editör: TE Bilisim