En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz

 'Değerli ülküdaşım Sabri Şenel , Çankaya İlçe Seçim Kurulu Milliyetçi Hareket Partisi'nin 10 Temmuz'da yapacağı genel seçimli kongreyi erteledi.
Çankaya İlçe Seçim Kurulu'nun aldığı kararın dayandığı Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar hukuka uygun değildir. Bu kararlara saygı duymuyorum. Bu kararların Ülkücü Hareketin kurultay mücadelesine Saray'ın yaptığı yeni bir müdahale olduğunu düşünüyorum. Ülkücü Harekette ortaya çıkan dinamizm Saray'ı korkutmuştur. AKP-devleti bütün meşru-gayri meşru yolları kullanarak MHP kurultayını engellemek amacı ile çalıştığını düşünmekteyim. Bu kararın bazı ülküdaşlarımızda bıkkınlık ve kırgınlığa yol açtığı anlaşılıyor.

Zaman bıkkınlık, yılgınlık, kırgınlık zamanı değildir. Zaman ülkücü olmak ve ülkücü gibi davranmak zamanıdır. Ülkücü olmak direnç göstermek, ülkücü olmak bir davayı inanç ile sonuna kadar savunmaktır. Herkesin bitti dediği yerde şimdi başladı diyebilmektir. Biz Ülkücüler şu ana değin hukukun üstünlüğü ve demokrasiye olan inançları ile iktidar yürüyüşlerine aşılmaz sanılan engelleri aşarak ve tüzük kurultayını yaparak devam ettik. Bugün de aynı kararlılık ile seçimli kurultayı gerçekleştirme mücadelesini başarıya ulaştıracağız. MHP'de kongre olacak.

O güne değin, asla gerilim yaratmayalım. Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir. Ülküdaşlarımız ile farklı fikirlerde olabiliriz ancak düşman olamayız. Şimdi olması gereken 10 Temmuz'da MHP Kongresi'ni durduran 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin derhal MHP tüzük kurultayında yapılan değişiklikler ile ilgili olarak nihai kararını vermesidir. 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, sadece olağanüstü kurultaylarda genel başkan seçimi yapılmasını mümkün kılan 63/4'üncü madde de kurultay tarafından yapılan değişikliği onaylasa dahi 10 Temmuz 2016'da kurultayın önü açılacaktır. Mahkemenin 63/4 maddede yapılan değişikliği onaylamasının önünde hiçbir engel yoktur.'

Editör: TE Bilisim