MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
MHP Akşehir İlçe Başkanı Osman Fedai, Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca’nın gözaltına alınma süreciyle ilgili Cihan Medya Dağıtım Akşehir Şubesi'ne destek ziyaretinde bulundu. Fedai, "Yapılanların amacı, basını susturmak ve tek kişi tarafından yönetilen bir ülke oluşturmaktır." dedi.

Ziyarette üzüntülerini dile getiren Fedai, "paralel yapı" safsatasıyla başlatılan bu operasyonların bir senaryo olduğunu söyledi. Gerçek paralel yapının Güneydoğu Anadolu illerinde ortada olduğunu ve burada olanlara kimsenin ses çıkarmadığını belirtti. MHP İlçe Başkanı Fedai, şöyle konuştu: "Herkesin de bildiği gibi şu an Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da PKK terör örgütü tarafından yol kesme eylemleri, kimlik sorgulama, vali, kaymakam tayin etme gibi durumlar gerçekleşmektedir. Asıl paralel yapılanma buralarda olmaktayken hükümet, çeşitli bahanelerle Hizmet Hareketi'ne karşı operasyon başlatmıştır. Öyle ki Hizmet Hareketi dünyada farklı ülkelere okullar açarak Türk dilinin öğrenilmesini sağlamış, ülke çapında ise onlarca dershane ve yurtlar açarak öğrencilerimizi daha bilinçli hale getirmeyi hedef edinmiştir. Yine Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da yetişen yeni nesillerin dağa çıkmalarını engellemek için okuma salonları açarak, bölgede bulunan genç halkı bilinçlendirerek dağa çıkmalarına ve PKK terör örgütünün yaptığı çeşitli propagandalara karşı anlamlı çalışmalar yapmıştır. Bugün merak edilense doğu bölgelerimizde yol kesen, haraç alan, vali ve kaymakam atayanlar mı paralel devlettir, yoksa hayırlı hizmetlere vesile olanlar mı? Bu yapılanlardaki asıl mesele basını susturmak, konuşan Türkiye değil, her şeyiyle teslim olmuş ve tek kişi tarafından yönetilen bir ülke yaratmaktır."

Editör: TE Bilisim