Çözülme süreci konusunda sert çıkışlar yapan MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli, halkla bir araya gelmeye devam ediyor. “Milli değerleri Koru ve Yaşat” sloganıyla başlatılan 9 tematik miting devam ederken Devlet Bahçeli bugün İzmirliler ile buluşacak. İzmir mitingi başladığında canlı anlatımla gazete5.com'dan takip edebilirsiniz.

23 Mart'ta Bursa'daki 'Kuruluş' mitingi ile başlayan MHP 9 ilde yapacağı mitinglerinin ikincisini bugün İzmir Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştiriyor. 'Bayrak' mitingi ismi ile düzenlenecek olan miting için MHP halka 200 bin bayrak dağıtacak.

Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!

MHP Genel Merkezi kente bir TIR dolusu Türk bayrağı gönderdi. Öte yandan, İzmir'deki miting alanında üzerinde İzmirli 150 şehidin fotoğraflarının yer aldığı “Biz yan gelip yatmadık. Bu vatanı satmadık” yazılı dev pankart açılacak.

MHP İzmir Mitingi saat kaçta başlayacak? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün saat 05.00'te İzmir'e gitti. Parti yöneticileri, Sabuncubeli Mevki'nde karşılama yaparken Devlet Bahçeli'nin konakladığı otelden saat 15.30'da ayrılıp, miting yapacağı Alsancak Gündoğdu Meydanı'na makam aracıyla gelecek.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çözüm sürecinin ardından başlatıp ilkini 23 Mart'ta ‘Kurtuluş' adıyla Bursa'da yaptığı, ikincisi Cumartesi İzmir'de yapacağı mitingi için Gündoğdu Meydanı, Türk bayrakları çoğunlukta olmak üzere üç hilali bayraklarla süslendi.

Alana bakan apartmanlara da bayrak asılacak, denizde bayraklarla süslenmiş tekneler yer alacak. Miting alanı, helikopterle havadan görüntülenecek. MHP miting alanında bir TIR dolusu Türk bayrağı dağıtacak.

Alanda üzerinde İzmirli 150 şehidin fotoğraflarının yer aldığı “Biz yan gelip yatmadık. Bu vatanı satmadık” yazılı dev pankart açılacak.

İzmir mitingi başladığında canlı anlatımla haberalp.com'dan takip edebilirsiniz ve tekrarını haberalp.com'dan izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim