Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
 7 haziran seçim sonuçları üzerinden MHP hedef tahtasında oturtulmuş insaf, merhamet, sağ duyu yoksunu bir tavırla gayri milli odakların yanaşma, yandaş medyanın küresel çete ve uzantılarının boy hedefi haline gelmiştir.
Önce meclis başkanlığı seçimi üzerinden saldırdılar MHP seçilen veya seçtirilmek istenen meclis başkan adayı fark etmez, her durumda ahlaksız itibarsızlaştırma sağanağına tabi tutulmuştur. Sanki ihtilal mahkemelerinin darbe şakşakçılarının yardakçıları gibi, alçak bir siyasi linç kampanyası için düğmeye basılmıştır. AKP adayı kazandı saldırıyorlar, CHP adayı kazansaydı yine saldıracaklardı. Bu alçak saptırma itibarsızlaştırma karalama kampanyasının tek sebebi MHP'nin tek yerli milli bu toprakların projesi olmasıdır.

MHP bu toprakların yerli milli Türk milletini yediden yetmişe kardeşleştiren bir siyasal proje olmanın zorluklarını sonuna kadar yaşıyor. Birileri ayrıştırır karıştırır bölücülüğe çanak tutarken, yine birileri yangına benzinle giderken binlerce yıllık milli hafızanın milli duruşun siyasi bedelini Ülkücüler ödemeye devam ediyor. Türkiye'yi dibine, derinine kadar nüfuz edip kontrol edenler işbirlikçi müfteri korosu ile MHP'ye engel olmaya devam ediyorlar. Aslında tartışılması gereken kamu gücünü ahlaksızca kullanan vurgun, soygun, hırsızlık tartışmalarının gölgesinde geçen seçimlerdir. AKP bu seçimde alınan sonucun helal oylarla olmadığı ve bu sonuçlardan huzurlu, mutlu gelecek hesabı yapmanın abesle iştigal olduğudur.

Haram helal hesabı yapmadan elde edilen siyasal sonuçlar üzerinden iktidar kurgusu millet vicdanının kanatmaya devam eder. Bu seçimlerin diğer kazananı PKK uzantısı partinin AKP sayesinde devletin bölgeden nerede ise yok edilerek orada oluşturulan sonuç ve hukuk devletinin rafa kaldırılarak binlerce yıllık devlet gelenekleri ayağa düşürülerek korku şantaj terör ve küresel BOP projesi aktörlerinin bölgeye dayatması ile oldu bitti İle sonuç alınmıştır. Bu siyasal sonuçlar meşru değildir. Hak adalet ve özgür iradenin sonucu değildir. Yani MHP şehitlerin partisi saf duru temiz helal oylarla bu sonuca ulaşan tek partidir. Bu zorlama alınan sonuçla mevcut her pisliğin atış menzilinde her şer odağının hedefindedir.

MHP'ye bu kadar saldırılmasının tek sebebi aynı PKK Öcalan siyaset dilini kullanan müfteri korosunun MHP tarafından gerçekleri öğrenmesine mani olmak içindir. MHP kanlı katillerle birlikte olmanın hesabını Güney doğu başta bu ülke için şehit olanlara verebilir mi ? Yani bu ülkede eşkıyalık yapmak, bey efendilikle aynı kapıya mı çıkıyor ? Efendim insanlar oy verdi bu oyun iç ve dış bölücü senaryoların Kürdistan için döşediği etnik fitne siyasetinin aldığı mesafeyi ortaya koyuyor. Bu ülkede özgür, tarafsız haram rantın katil eşkıyanın dayatmalarının olmadığı bir seçimle ancak ülke rahatlar. Yani çal, çırp, vur, öldür asker, polis, bebek katlet seçim al haklı ol bunun adı milli irade midir ?
Geçiniz bunları Ülke gidiyor Oslo-Kandil-İmralı şeytan üçgenini kuran ve AKP'yi buna mecbur PKK'yı figüran yapan oldu bittileri asla Türk Milliyetçilerine kabul ettiremeyeceksiniz. Türkiye iktidarsız kalmaz MHP helal meşru ülkenin her milli menfaati için başını değil gövdesini koyar. Ama ülkede kurum ve kurallar demokratik hukuk devleti yerli yerine oturmadan korkudan ödleri kopan eşkıya'ya diz çöken beslemelerin yönlendirmesi karganın kılavuzluğuna mecbur olmak değil midir ?

MHP her hesabı yapacak Ülkücü iradenin gereğini Türk milletinin ortak aklının gereğini yapacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın bu konuda katkı koymak isteyenlerin bu demokratik milli sorumluk bilinci ile sürece müdahil olmalı ve gelişmeler dikkatle takip edilmelidir. MHP şartların gereği olarak ilkeli meşru olmazsa olmazlarını dikkate alarak iktidar ortağı da olabilir muhalefet olarak da bu aziz millete hizmet eder. Bu konuda öncelik ülkenin geleceğidir ama şunu biliyoruz artık Türkiye dünkü Türkiye değil herkes hesabını MHP ve Türk milliyetçilerine göre yapacak ırkçı, bölücü, rantçı, kırmızı plaka meraklısı rantiyeciler nefesimizi enselerinde hissedeceklerdir. MHP iktidar veya muhalefet kararı için genel merkezi izlemeye devam ediyoruz. Etrafı bulandırıp karalama bulanık propaganda yapanlarıda dikkatle takip ediyoruz. MHP milli direnişin teslim alınamayan son kalesidir.

Editör: TE Bilisim