Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
 MHP İstanbul Milletvekilleri ve İl Başkanı Öğretmenlerle buluştu.

Öğretmenler 1 Kasım sonrası için söz aldı
MHP İstanbul İl Başkanlığı Türkiye Kamu Sen üyeleri ile buluştu. Cumhuriyet’in 92.yıl dönümünde gerçekleşen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları ve İstanbul Milletvekilleri Celal Adan, Atilla Kaya, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş,Türkiye Kamu Sen yetkilileri ve üyeleri katıldı.
Cumhuriyetimize Sahip Çıkıyoruz sloganı ile başlayan toplantıda konuşma yapan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş , Türkiye Kamu sen üyelerine Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek verdikleri için teşekkür etti. Karataş, Türkiye Kamu Sen üyelerinin yıllardır tüm baskı ve kısıtlamalarına rağmen yılmadıklarını söyledi. Kandırılmaya müsait değilsiniz çünkü sizlere yapılanları en iyi siz ve biz biliriz diyen MHP İstanbul İl Başkanı “Bugün kendilerinden olmayanlara kesinlikle tahammül edemeyen bir iktidarla karşı karşıyayız. Kendisi aleyhine gelişebilecek,kendisi aleyhinde gelişen,kendisi aleyhinde sözler söyleyen işadamı,basın kim olursa olsun, bürokrasi olsun yaşama hakkı tanımıyorlar. Türk milleti de 1 kasımda bunlara yaşama hakkı tanımayacaktır inşallah. “ dedi. 
Mehmet Bülent Karataş, toplantıya katılanlara oy kullanma çağrısı yaptı “Bugüne kadar vermiş olduğunuz destekleri 1 kasıma kadar daha da çoğaltarak hız kesmeden, memleketteki dostumuzu, akrabamızı arayarak,sadece istanbul değil tüm Türkiye’de herkesin milliyetçi hareket partisine oy vermeleri için katkı sağlayın.” açıklaması yaptı. 
Toplantının bir diğer konuşmacısı da MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan’dı. Adan Cumhuriyet Halk Partisi’ni eleştirdi “Atatürk yaşamış olsaydı, askerlerimizi, polisimizi,öğretmenlerimizi,doktorlarımızı şehit eden terör örgütünün temsilcisi partinin 80 milletvekili ile blok oluşturmaya çalışan CHP’yi kapatırdı. Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milleti’nin defter-i kebir’ine not düştü. Çok üzülerek ifade ediyorum bunlardan bu dönem bize yaşattıklarının hesabını sormak için Allah’a dua ediyorum.” dedi. 
MHP Genel Başkan Yardımcısı, Adalet ve Kalkınma Partisi ile 7 Hazirandan sonra yapılan koalisyon görüşmelerine de değindi “Anayasa’nın ilk dört maddesini şart olarak sunmayı bize hazırlatmaya utanmıyor musunuz? Milliyetçi Hareket Partisi diyor ki Anayasa’nın ilk dört maddesine bağlı kalalım diyor peki Anayasa’dan  Türk kelimesinin çıkarılmasının iklimi oluşturulmadı mı? TC Tartışılmadı mı? Güzel Andımız çıkarılmadı mı? Milliyetçi Hareket Partisi Anayasa’nın ilk dört maddesi şartını koyuyor. Siyasi partilerin önüne koyduğumuz şartlara bakın” açıklaması yaptı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya da memurlara bir söz verdi. Kaya, “İnşallah Milliyetçi Hareket’in 1 Kasım sonrası süreçte tek başına ya da kaolisyon şeklinde ortak olacağı bir hükümet yapısı içerisinde o hükümetin ilk önceliği ilk öncelik vereceği konulardan birisi bu mağduriyete uğrayan okul müdürlerimizin ,okul müdürü yardımcılarımızın uğradıkları bu haksızlıkların giderilmesi olacaktır. Değerli arkadaşlar kamudaki bütün arkadaşlarımızın sorunları ilk önceliğimiz olduğunu söylemek isterim. “ dedi.
Atilla Kaya, “Demokrasinin temeli olan ve demokrasinin teminatı altında olan, tenkit eleştiri haklarını dile getirenlerin, bunu yerine getirmek isteyenlerin, türlü baskılarla, türlü sindirme yöntemleriyle etkisiz hale getirilmeye çalışıldığı yani demokrasiden adım adım uzaklaşıldığı bir türkiye tablosunu hepberaber yaşıyoruz. 1 Kasım seçimleri son derece önemlidir. Bize tüm bu olumsuz tabloyu yaşatanlarla bize bu tabloyu gösterenlerle bu tabloyu yaşatanlardan hesap sorma günüdür.” açıklaması yaptı.
Toplantı konuşmaların ardından sona erdi. 

Editör: TE Bilisim