MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 Akla hayale gelmedik uydurma yalan karalama haberleri ile MHP nin tek başına iktidarı engellenmek isteniyor.
Hedef MHP nin yükselişinin önünü kesmektir.Korkunun ecele faydası yoktur. Amaç bu panik telaş ve suçluluk psikolojisi ile komplekse kapılmak yavuz hırsız rolüne soyunmaktır.Bu bayat modası geçmiş tavırla yel kayadan ne koparırsa ancak o toz koparılır.Oluşturulan suni iftira ve necaset bulaştırma fırtınası geçer gerçekler er geç anlaşılır.
Tükürdüğünü yalamakla mahir bu zevat utanma sıkılma arlanma gereği duymadan pişkin pişkin etrafta hiç bir şey olmamış gibi yeniden dolaşırlar.Yüzlerine tükürsen Yarabbi şükür diyecek kadar bayağılaşmış haldedirler. Haysiyetten insan onurundan yoksun ahlak fukarası bu takımın ar damarı çatlamıştır.
Allah bu azgınlığı ıslah etsin bu tedaviye muhtaç siyasal ve sosyal bir çılgınlıktır.Feryat figan neyi gizleme telaşıdır.İşte bugün yeni bir tarih yazılmanın ayak sesleri herkes tarafından duyulmuştur.MHP 8 haziranda iktidara geliyor.Türk milleti biriken milli enerjisi ile yeni bir ebedi var olma hamlesi yapacaktır.

Editör: TE Bilisim