İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
 1 Kasım seçimlerinin baş hedefi MHP'nin siyasi tasfiyesidir. MHP koalisyon istemedi iftirası bahane siyonist haçlı hedefli tasfiye şahanedir(!). Milli direnişin son kalesi sadece iç değil uluslararası bağlantılı küresel çetelerin tasfiye edilmesi gereken baş hedefidir. MHP Ülkeyi yeni çağdaş işgalin önündeki en büyük engeldir. Bu konuda Ülkemize üstlenmiş gayri milli uzantılar teyakkuz halindedir.Güneydoğu başta 21 ilde alan hakimiyetini PKK ya kaptıran AKP, PKK ile özerklik federasyon ve Cumhuriyetin itiraf ettikleri yapısını değiştirip Öcalan'a verdikleri sözlerin yerine getirilmesi için MHP engelinin aşılması gerekiyor.

Bütün dertleri MHP dir MHP aşılırsa artık PKK ile masada müzakereye kaldıkları yerden devam edecekler o zaman ne terörle mücadele kalır nede ucuz kahramanlık görüntüleri bütün bu planın işlemesi için 18 tane daha milletvekili en az alınmalı ve elleri rahatlayarak yolsuzluk için zaman aşımı ve PKK nin hakim olduğu bölgelerde fiili durum resmi hale gelecek oralarda paçavralar yükselecek ve şehitler gelmeyecek ne dersiniz? Seçim almak için MHP müthiş bir iftira şantaj baskı karalama itibarsızlaştırma kampanyalarının baş hedefi haline gelecektir.

Bu plana oyuna alet olmak aman ne olursa olsun diyecek miyiz? Bunu diyeceklerin izleyen süreçte aile namusuna sıra geleceğini tahmin etmek çok mu zordur? PKK bugün dağda militan yaptığı kızları uzaydan getirmedi bu konuda anlatılanlar ortaya konanlar nelerin olabileceğini yeterince anlatmıyor mu? Bu silahlı ve siyasi sürece direnmesini bilemeyenleri nelerin beklediğini bilemeyecek milli akıldan yoksun olanların yarınki pişmanlıkları ancak züğürt tesellisi olacaktır.Teslim alınamayan son kale niçin hedef seçilmiştir? Bu günkü CHP nin AKP veya HDP den farklı düşündüğünü söylemek mümkün müdür? Gerçekten CHP gelse kalınan yerden heyetler adaya gidip gelmeye başlar bunun adına devlet politikası demezler mi? CHP'nin tutum davranış ve beyanları Öcalan ve PKK sevdasına çözüm adlı çöküş modasına(!) uyduğunu AKP yi aratmayacağını göstermiyor mu? CHP genel başkan yardımcısının ailece HDP ye oy verdik demesi başka türlü nasıl izah edilebilir? Acı ama gerçek önlerinde siyasi engel sadece MHP kaldı.

Bu engel 1 kasımda bertaraf edilirse nerelere dayanacaklar bunu Allah bilir. Bölgede ''Yeni Türkiye'' paçavraların ay yıldızlı al bayrağımızın yerine yükselmeyeceğini kim garanti edebilir? İşte bu garantinin değişmeyen sarsılmayan teslim alınamayan son kale MHP bu gün Bizans saldırılarının hedefidir.Sultan Alpaslan gazinin Fatihin Atatürk'ün ve başbuğun verdiği hilal-haç mücadelesinin rövanşını asla vermeyeceğiz. Bölgede yeni haçlı yapısını kurdurmayacağız.

1915 Ermeni tehcirinin yeni İsrail düzeninin bugünkü parçası olmayacağız. Bölgede paçavraların ay yıldızlı al bayrağın yanında yükselmesine asla milletçe müsaade etmeyeceğiz.Aksi takdirde şehitlerin şehadet sebebine ihanet ederiz. Şehitlerin emaneti son damla kanımıza son canımıza kadar korunacaktır.Bu gün bu ruhu sonuna kadar 1 kasım seçimleri için istismar eden taklitçi taşeron siyasi projeler ile karşı karşıyayız.Milli duygular AKP nin oy devşirme MHP yi engelleme alanı haline gelmemeli oyun bozulmalıdır. 1 kasımda bu oyun bozulacak bu toprakların her zerresinde hep birlikte Türk milleti olarak sonsuza kadar özgürce var olacağız.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim