MHP Polatlı Belediye Başkan adayı Cumartesi açıklanacak. 4 Mayıs Cumartesi günü Polatlı'da düzenlenecek mitingle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı'nı açıklayacak.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya yaptığı açıklamada MHP Polatlı Belediye Başkan adayının  Devlet Bahçeli tarafından açıklanacağını kaydetti.

Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören

Fatih Çetinkaya, yerel yönetimlerde değişimin ilk adımının atılacağını ifade ederek "2014'ün 30 Mart'ında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Ankara ve ilçeleri MHP diyecek" dedi.

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, tüm Ankaralıları mitinge katılmaya ve MHP çatısı altında birleşmeye davet ederken, şunları kaydetti: 

"Türk milletinin artık gerçeği gördüğü günler yaşıyoruz. AKP iktidarının güzel ülkemizi sürüklediği karanlığın artık farkında olan aziz milletimiz, kendilerini bebek katillerini yoldaş olarak görenlere ilk dersini de 2014'ün 30 Mart'ında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde verilecektir. Aziz Ankaralı hemşerilerimiz, AKP iktidarına güle güle demek için artık sabırsızlanıyor. Bu nedenle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımı ile gerçekleştirilecek bu mitingimize bütün Ankaralı hemşerilerimizi davet ediyorum."

Editör: TE Bilisim