Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
 Türk siyasi tarihine altın harflerle geçen ilkeli siyasetin tarifi ve uygulaması Ülkücü Milliyetçi Hareket ve onun Genel Başkanı tarafından bir kez  daha ortaya koyulmuştur.
 
TBMM başkanlık seçimleri için bugün son noktayı MHP koymuştur. Allah'ın takdiri, herkesin bir hesabı var ama son hesap şaşmaz oda yüce Allah'ındır. Bu ülkenin kaderine etki edecek her davranışta isimsiz alaya alınan dalga geçilen isimsiz kahramanlar bazen sahneye çıkarlar.
Bugün öyle bir gündü. Deniz Baykal'ın seçilmesine kesin gözü ile bakılırken sarayda ki hesap çarşıya uymadı. Gücün kendinde olduğunu sananlar bir kez daha aldandılar. Güç millet ve onun temsilcileri eliyle hayata geçen yüce Allah'ındır. Mezarlıklar sayısını, servetini, saltanatını, şöhretini, tahtını, makam ve konumunu ölümsüz zanneden aldatıcı güç sahipleri ile doludur. Her hesap birden alt üst olabilir her şey yerle bir olabilir kimler geldi kimler geçti.

İlke, hak, adalet mazlum, garip, çaresiz, yetim hesabı yapmayanlar için gücün hiç bir mana etmeyeceği bir an gelebilir. Bu evrende başkaları da yaşıyor onlarında hakları kendilerini hissettirmeleri gereken şartlar bazen ortaya çıkıyor ve hesap değişiyor.

İşte bu kadar. Bazen kolay oluyor MHP'yi izlemeye devam ediniz. MHP siyasal fırsatçılığa unutulmayacak siyaset dersi verdi. Erdoğan CHP ile koalisyon kurup Deniz Baykal'ı Meclis Başkanı yapmak istedi fakat silah geri tepti. Saray ve kaset skandalı atışmalarının aktörleri kaybetti. Deniz Baykal'ın koşa koşa kaset skandalı ile suçladığı Erdoğanla görüşme arzusu ahir ömründeki Meclis Başkanlığı hevesini kursağında bıraktı. Önümüzdeki dönem çok büyük sürprizlere gebedir. Türkiyenin kurtuluşu ilkeli siyasetle olacaktır. İlkeli siyasetin adresi MHP'dir. Ortak çatı adayına oy vermeyip Baykalı aday yapan CHP nal toplamıştır.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim