En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz’ı Uşak’tan aday gösteren MHP, seçim çalışmalarına mehter takımı ile başladı.

MHP milletvekili birinci sıra adayı Durmuş Yılmaz, seçim çalışmaları için Uşak'a geldi. Mehteran takımı eşliğinde İsmetpaşa Caddesi'nden başlayan yürüyüşe; MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay, milletvekili adayları Durmuş Yılmaz, Gökhan Özoğul, Muhammet Gür, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, aday adaylığı yarışında tatlı bir rekabet yaşayan isimler ve çok sayıda partili katıldı. Cadde üzerinde oluşan büyük bir kalabalıkla yürüyen adaylar vatandaşları ve yol üzerindeki esnafları selamladı. Yürüyüş esnasında Durmuş Yılmaz, 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganına eşlik etti. Anıt önünde bekleyen Ülkü Ocakları gençleriyle birleşen partililer ve adaylar mehteran takımının konserini dinledi. Adaylar buradan da yürüyerek Atatürk Spor Salonu’ndaki diğer programa geçti.

MHP Uşak birinci sıra adayı Durmuş Yılmaz, diğer aday arkadaşları Gökhan Özoğul ve Muhammet Gür ile birlikte basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, "Allah utandırmasın. Adaylığımız milletimize, vatanımıza, Uşak’ımıza hayırlı olsun inşallah." dedi.

Partililer, Ülkü Ocakları Uşak şubesi tarafından organize edilen Atatürk Spor Salonu’ndaki Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık konserine katıldı.

Editör: TE Bilisim