İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
 AKP'li birisi başkan oldu. CHP ağzı ile CHP'li biri başkan olsaydı AKP'li ağzı ile namussuzca aleyhte kampanya sürecekti. Her halükarda milli direncin kalesi MHP organize bir tertibin müfteri korosunun hedefindedir. Bu şerefsiz, alçak, ahlaksız karalama kampanyası MHP koalisyona girse de girmese de mutlaka taraftar bulacak bir yerlerden düğmeye basanlar Ülkücü Milliyetçi Hareketin şahsında Türk milletine saldıracaklardır.

Bu dönme devşirme Türk düşmanı çoğu din düşmanı suratların maskesini indirip millete teşhir etmeyen bu milletin evladı olamaz. Saldırı siyasi bir saldırının ötesinde açılım sürecinin bir antreman'ı gibi olacaktır. Deniz Baykal'ı günahı kadar sevmeyenler hakkında ileri geri konuşanlar bu yazdıklarını bir tarafa bırakarak fırsatı ganimet bilip iğrenç karalama kampanyasına destek veriyorlar. MHP'yi size yem edersek namerdiz. Mücadele sürecek hangi istihbarat servislerinin adamı oldukları üç aşağı beş yukarı belli olan din ve milli kimlik düşmanı etnik ırkçı mikro koro mecliste İstiklal Marşını okumayanlara milli hassasiyetleri birlikte yaşama müştereklerimizi yok edenlere karşı sus pus ve dilleri uygun yerlerine kaçmış gibi suskundurlar.

İlerleyen günlerde gündeme gelecek Öcalan'a verilen sözler gereği işleyecek açılım ihanet süreci için MHP şimdiden pasifize edilip saf dışı yapılmak isteniyor. Bu süreci yönetenler şeytanın bile aklına gelmeyecek ihanet planlarını devreye sokuyorlar. Ülkeyi etnik kimliklerden yeni millet kimlikleri oluşturup buna taban bulmak için psikolojik bir hareketle muhatabız. MHP'ye çirkin kampanya başlatanların maskesini indiriyoruz. Meclis başkanlığı seçimi bahanedir. Asıl hedef önce başkanlık seçimleri sonuçları üzerinden MHP'nin kurumsal varlığı üzerinden Türk milletini karalamaktır. Kurulacak hükümetin kiminle kurulmasına bakılmadan MHP koalisyonda olsa da olmasa da ardından bu iftira korosu rolleri gereği saldırıyı insafsız merhametsiz ve vicdansız biçimde başlatacaklardır.

Editör: TE Bilisim