Yolun sonu mu? Yolun sonu mu?
 MHP lideri Devlet Bahçeli, başından beri HDP ‘lileri yok saymıştı. Yüzde 13 oy almış bir partiyi yok saymasını ben de eleştirmiştim.
“Bırakın yasal zeminde siyaset yapsınlar, barış olsun” düşüncesiyle eleştirdiğim Bahçeli’nin tutumu ne kadar da haklıymış.

Bunların barışacağı falan yok. Barışmaya niyetleri bile yok. Tek amaçları ülkeyi bölmek ya da en azından zayıflatmak. Yasal zeminde demokratik siyaset yapan bir parti olsalardı, askerimiz polisimiz şehit edildiği zaman göstermelik bile olsa, bir kınama mesajı yayınlarlardı…

Asker, polis şehit edildiği zaman ağızlarını açmayan HDP ‘liler, devlet ordusuyla PKK ve benzerlerinin tepesine binince  bir anda “barışsever” oldular.

“Konuşarak çözmeyeceğimiz hiç bir sorunumuz yok” muş!..

Senelerdir konuşuyoruz sizinle. Çözüm süreci yürüsün, barış bozulmasın diye dişimizi çok sıktık.

Siz ne yaptınız?

Köpekleriniz sokaklardan hiç eksik olmadı, onlara “alan tutun” dedi baş köpeğiniz.

Seçim zamanı saz çalıp millete sevimli göründünüz. Gittiğiniz her yerde, “Türkiye’nin partisi olacağız” dediniz. Sırıttınız, kırıttınız. Millet de sizi adam sanıp bir şans verdi.

Bunun karşılığı ne oldu?

Biz barış dedikçe siz “alan tutun” dediniz.
İş adamlarından haraç aldınız.
Yol kesip kamyonları tırları yaktınız.
Dozerleri, iş makinelerini yaktınız.
Bayrağımızı yerlere attınız.
Biz “barış” dedikçe bütün kutsallarımıza saldırdınız, şımardıkça şımardınız.
Evinde uyuyan polisleri katlederken “savunma hakkınızı” mı kullanıyordunuz?

Çözüm sürecinin kıymetini iyi anlayacaksınız artık.
“Ne güzel günlerdi” diyeceksiniz. Ama artık fırsat elden çoktan kaçmış olacak.

Devlet Bahçeli, sizi yok saymakta yerden göğe kadar haklıymış. Kılıçdaroğlu’nun “yüzde altmışlık blok” önerisini Bahçeli kabul etseydi ve bu blok hükümet kurulsaydı halimiz ne olurdu ?

Düşünsenize, HDP hükümette, PKK polisleri, askerleri öldürüyor!

Kılıçdaroğlu bu teklifi yaparken bunları düşünemedi mi acaba? Gerçi  HDP’ye oy veren CHP’lileri içinde barındıran bir parti için, ne önemi var ki?

Yeter ki AKP yıkılsın. Devleti PKK bile yönetse umurlarında olmayacak.

Kılıçdaroğlu’nun Hükümet ortağı yapmak istediği partinin milletvekilleri ve üst düzey yöneticilerinin söylediklerine bakın;

“PKK sizi tükürükle boğar!”

“Sırtımız KCK’ya yasladık!”

Devlet Bahçeli sizi yok saymakta sonuna kadar haklıymış. Mevzu vatan olunca ülkücüler için gerisi teferruat oluyormuş demek ki. “Önce vatan” diyen ve devletin yüksek çıkarlarını her şeyin önünde tutan ülkücülerden Allah razı olsun.
Editör: TE Bilisim