Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
 MHP hakkında yapılan algı operasyonu Türk siyasi tarihinde görülmedik biçimde akla hayale gelmeyen topyekün bir imha yok etme iftira ve itibarsızlaştırma harekatına dönüşmüştür. Bu beceriksizlik ve çanak tutma ile birleşince Milliyetçi Ülkücü Hareket için hüzün verici bir seçim yenilgisine dönüşmüştür. Aslında yenilgi MHP'nin şahsında Türk milleti ve onun devletine yapılmıştır.

TC silme operasyonu AKP'nin seçim beyannamesinde Anayasadan Türk isminin silinmesi vaadi ile operasyon ivme kazanmıştır. Çünkü üniter yapı millet bütünlüğü federasyon òzerklik ve etnik ameliyatla karşı karşıyadır. Bunun en büyük engeli MHP ve Ülkücüler operasyon yemiş seçim yenilgisi kaset operasyonları ve en son sanal saldırılarla büyük siyasi darbe almıştır. PKK'nın gerisinde oy alan MHP en çok AKP'yi sevindirmiş çünkü bu sonuç en çok onun eseridir. Sevinçten nerede ise zil çalıp oynayacaklar.

MHP'ye genel başkan üzerinden ceza kesenler asıl faturayı Türk milletine kesmiş onun en son kalesi MHP içten darbe ve yara almıştır. Ama bu darbenin küllerinden sarayları sarsacak dip dalgası gelecektir. Bu ülke ve milleti sokakta bulmadık. Bu operasyonu istikrar kriz korkusu ile aldatma ve kandırmaya dönüştürenler Türk milletini bir kez daha aldatmışlardır.Asıl hedef yapısal dönüşüm adı altında küresel çetelerin bölgesel dayatmalarına lobilerin tavsiyelerine boyun eğilmiştir.

Terörle mücadele de tekrar makas değişikliği AKP seçim zaferinden sonra teröristlerle açılım barış müzakere sürecine dönüş beyanları bunu teyit ediyor. Artık sıra şehit gelmesin korkuları ile PKK taleplerini hayata geçirmeye gelmiştir. Özerklik federasyon ve başkanlık sistemi adına Türk devletinin tasfiyesi için eller ovuşturuluyor. Aslında küresel icazetli işbirlikçi silahlı ve siyasi taşeron projelerle Türk milleti öz yurdunda etnik özgürlük fantazileri ile bölünmenin en kıvamlı anına yaklaşmıştır. Yakında ada turları başlar bir tarafta koordinatör ülkeni adası bir tarafta imralı trafiği İstanbul trafıği gibi olur. Evet izlemeye ve pişmanlık sahnelerini hayal kırıklıklarını ifşa süreci yakındır.

Aldatıldık ! Aldatıldık ! Aldatıldık !

Türkiye'nin BOP v.b. küresel iç ve dış projeleri gereğince dizayn edilmesi bölgede estirilen kanlı Arap baharından payımıza düşen Kürtçü bölücü kalkışmanın önünde ki en büyük engel Milliyetçi Ülkücü Harekettir. Bu engeli aşmak için 7 haziran seçimleri hesabı zora sokmuştur. Bu siyasal sonucu çok ustaca yorumlayıp masaya yatıranlar şeytana bile pabuçları ters giydirecek eşine dünyada ancak ülkemizde rastlanan bir planı devreye sokarak psikolojik harbin tüm vasıtalarını devreye sokarak küresel destek alındığı kesin olan bir operasyon için acımasızca düğmeye bastılar.

Milli direnci kırıp ülkeyi şehir devletleri planına uygun etnik ameliyatı devreye sokarak milyonları kriz, kaos, terör korkusu ike narkozlayıp korkunç bir plan uyguladılar. Artık sıra bu safhada buzdolabına kokmaması için geçici koyulan açılım planı ağababalarına verilen sözler gereği yeniden devreye sokulmak üzeredir. Özerklik yolda Öcalan serbestlik hayali kuruyor federasyon ve özerk yönetim paçavraları asılmak için gün sayıyor. Bunun en büyük engeli MHP ve Ülkücüler çok ağır siyasi bir darbe ile etkisiz hale getirme hesabı devreye sokulup sonuç alınmıştır.

Vurucu en son darbe için artık geriye sayım başlamıştır. Ülkeyi bölmek parçalamak küresel çakallara yem etmenin adı siyonist haçlı lobilerinin formülü "Yeni Türkiye"dir. Hedefteki her ülkede ''değişim ve yeni'' kelimeleri anahtar parola veya işaret cümleleri ülkelere küresel kuyruk sokmanın ortak dili olmuştur.

Bu formül sorosgillerin değişmez dönüşüm formülüdür. Aynı formül artık bizim milletçe birlik bütünlük denklemimizi çözmek bitirmek için devrededir. Daha fazla lafa hacet kalmadan süreç gereği şehit gelmez duygusal safsatası ile elbet terk ettiğin yurtlardan şehit gelir mi ?

Mesela Kafkaslardan Balkanlardan Yemenden Afrikadan çekildikten sonra daha şehit geliyor mu ? Oh ne rahat mı diyorsunuz ? Yazık elimiz sorumlu herkesin yakasında olacaktır. Bu plana direnemeyen tedbir alamayan milli direnç gösteremeyen alternatif olmayı başaramayan karşı süreci iyi okuyamayan gerektiği gibi yönetemeyen herkes sorumludur. Ama bu sorumluluk bazı makam ve mevkiler için çok daha ağırdır.

Vicdanı olan hüngür hüngür ağlayacak yada daha hüzünlü travmalardan Allah milletimizi korusun.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim