Hükümetin yürüttüğü çözüm sürecine yönelik eleştirilerini halkla bir araya gelerek meydanlarda anlatmaya karar veren, MHP 23 Mart'ta Bursa'da düzenlenen 'Kuruluş' mitingi ile başlayan “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” sloganlı mitinglere İzmir'de devam ediyor.

MHP İzmir mitingi öncesi son hazırlıklar da tamamlandı. Şimdi İzmirliler yarın Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek 'Bayrak' mitinginde halka seslenecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi beklemeye koyuldu.

MHP'nin 9 tematik mitinginden ikincisi olan 'Bayrak' mitinginde adına yakışır bir şekilde 200 bin bayrağın halka dağıtılacağı ifade edildi.

İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı

Miting alanında üzerinde İzmirli 150 şehidin fotoğraflarının yer aldığı 'Biz yan gelip yatmadık. Bu vatanı satmadık' yazılı dev pankart açılacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın saat 05.00'te İzmir'e gelecek. Parti yöneticileri, Sabuncubeli Mevki'nde karşılama yapacak.

'Bayrak' mitingi için Gündoğdu Meydanı, Türk bayrakları çoğunlukta olmak üzere üç hilali bayraklarla süslendi. Alana bakan apartmanlara da bayrak asılacak, denizde bayraklarla süslenmiş tekneler yer alacak. Miting alanı, helikopterle havadan görüntülenecek. MHP miting alanında bir TIR dolusu Türk bayrağı dağıtacak.

Alanda üzerinde İzmirli 150 şehidin fotoğraflarının yer aldığı 'Biz yan gelip yatmadık. Bu vatanı satmadık' yazılı dev pankart açılacak.

MHP'nin 23 Mart'ta Bursa'da 'Kuruluş' temasıyla başlattığı “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” mitingleri yarın İzmir'de 'Bayrak' mitingiyle devam edecek. MHP mitingleri, Adana'da 'Vatan', Erzurum'da 'Birlik', Konya'da 'Türkçe', Elazığ'da 'Kardeşlik', İstanbul'da 'Demokrasi', Samsun'da 'Kurtuluş' ve son olarak Ankara'da 'Türkiye' mitingi ile sürecek.

#yarınizmirde hashtag’ı ile Dünya TT listesine girmek için sende twitter’dan destek ver.

MHP İzmir mitingini yarın canlı anlatımla haberalp.com'dan takip edebilirsiniz...

Editör: TE Bilisim