Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
MHP'De 19 Haziran Pazar Günü gerçekleştirilmesi Planlanan Kurultay için Polisler Harekete geçti ancak alınan bilgiler eşliğinde :

Ankara polisi, hafta sonu gerçekleştirilecek kongre için hazırlıklarına başladı. Ankara polisi, MHP kongresinde olağanüstü güvenlik tedbirleri almayacak.

RUTİN ÖNLEMLER ALINACAK

MHP Genel Merkezi'nin kongreye katılmaması nedeniyle olağanüstü güvenlik tedbirlerinin biraz daha esnetileceği ve rutin güvenlik tedbirlerinin uygulanacağı öğrenildi. Bu kapsamda, polis, kongrenin yapılacağı Büyük Anadolu Oteli'nin çevresinde önlemler alacak. Otele yaklaşan araçlar ve içerisindekiler durdurularak gerekli kimlik kontrolleri ve aramalar yapılacak. Otelin ana giriş kapısı dahil belli noktalarda polis ekipleri ve TOMA'lar görev yapacak.

10 TEMMUZ'DA OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK

Ankara polisi, MHP'nin 10 Temmuz'da Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak Olağanüstü Büyük Kongresi için ise gerekli güvenlik tedbirlerini şimdiden gözden geçirmeye başladı. Genel Merkez ve muhaliflerin de katılmasının beklendiği 10 Temmuz'daki kongrede polisin olağanüstü güvenlik tedbirleri alacağı ifade edildi. 

Editör: TE Bilisim