Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
 7 Haziran seçimlerinin geride kalmasına rağmen Kocaeli'nde seçimlerin yankısı hala sürüyor. Yurtdışından gelen oylar sebebiyle Kocaeli'nde bir milletvekilini HDP'ye kaptıran MHP, bugünlerde zor anlar yaşıyor. MHP Kocaeli İl Teşkilatı yönetimi, "YSK sandıktan çıkan sonuçları sisteme doğru eklemedi" diyerek itiraz edilen 400 sandığın yeniden sayılmasını istiyor. 
 

PEŞİNİ BIRAKMAYIZ

MHP Kocaeli teşkilat yöneticilerinden elde edilen bilgilere göre ise yurtdışından gelen oylara direkt MHP Genel Merkezi el atmış durumda. Kocaeli teşkilatı da "yanlışın" düzeltilmesi için yoğun bir şekilde seferber olmuş vaziyette. MHP'li yöneticiler, YSK'ya yapılan itirazlarının olumlu sonuçlanacağını ifade ediyor. "Bu işin peşini bırakmayacağız, Lütfü Türkkan'ın hakkını yedirmeyiz" diyen MHP'liler, Kocaeli'nden birinci sırada milletvekili seçilen Saffet Sancaklı, seçilemeyen milletvekili adayları da dahil olmak üzere yüzlerce partilinin kenetlendiğini belirterek çok titiz bir şekilde çalıştıklarını kaydediyor.    

GÜNLERDİR EVE GİTMİYORUZ

Kocaeli dışındaki partililerden de büyük destek gördüklerini ifade eden MHP Kocaeli teşkilatı, en son MHP İstanbul Milletvekili ve eski Bakanlardan Murat Başesgioğlu'nun kendilerine destek ziyaretinde bulunduğunu ifade etti. 72 saattir eve gitmediklerini, seçim koordinasyon merkezi, il teşkilat binası ve YSK arasında gidip geldiklerini söyleyen partililer, "Yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Günlerdir teşkilat binamızda sabahlıyoruz. Bu işi çözene kadar da gitmeye niyetimiz yok. 1 milyon 200 bin seçmenin bütün tutanaklarını inceledik. Yanlış yazılan kanıtlı belgeli olan oylarımız vardır. Bunlar MHP hanesine yazılması sağlanacak ve hedefimiz ve hakkımız olan 2’nci milletvekilimizi Ankara’ya gönderme olayını resmiyete bağlayacağız" dediler.

Editör: TE Bilisim