İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
 Bu sabah sahur vakti cemaatçi polislere yapılan operasyona MHP'den ilk tepki geldi. MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, emniyet mensuplarına yönelik operasyonun, ağır gündem içerisinde ezilmiş AK Parti’yi kurtarma amacıyla yapıldığını söyledi. 

Vural, siyasi saiklerle, talimatlarla hareket edildiğini, toplumda oluşan kanaatin de tamamen siyasi amaçlarla hareket edildiği yönünde olduğunu ifade etti.

TSK'YA DA AYNISI YAPILDI

İstanbul'da yolsuzluk, KCK, Balyoz ve Ergenekon soruşturmalarında görev alan emniyet mensuplarına yönelik sahur vakti yapılan operasyonun, bundan önce TSK mensuplarına yapılanları hatırlattığını ifade eden Vural, “Aynı tip operasyonlar, bundan önce Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları üzerinde oldu, bunları AKP kullandı. Şimdi onun öznesi değişti, bu oldu. Yarın ömür gün bir başkası olur. Gündem ağır, ağır gündem içerisinde ezilmiş AKP’yi kurtarma amacıyla bu operasyonlar zamanlama itibariyle kullanılıyor” dedi.

PARTİ DEVLETİ OLMANIN GETİRDİĞİ NOKTA BU


Terörle mücadele etmiş polislerin meslektaşlarına kelepçeletilmesini eleştiren Vural, bu şekilde bir muamelenin polis teşkilatına yakışmadığını dile getirdi. Kendileri teslim olan emniyet mensuplarının kelepçelenmesine tepki gösteren Vural, “Nerede, KCK’lılar kelepçeleniyor diye ayağa kalkanlar acaba şimdi? Kendileri teslim olmuş olanlara bu tür muamele yapmak, tamamen siyasi saiklerle, talimatlarla hareket edildiğini ortaya koyuyor. Parti devleti olmanın getirdiği nokta bu” diye konuştu. 

NEDEN SAHUR VAKTİNDE YAPILDI?

Gözaltına alınanların neredeyse tamamının kamu görevlisi, çalışan kişiler olduğunu belirten Vural, “Bunlara sahur vakti operasyon yapmanın ne anlamı var? Mübarek Ramazanda ızdırap olsun diye mi yapıyorlar? Doğrusu gerçekten cevap vermekte zorlanıyor insan” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim