Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’nda CHP’den 2, MHP’den ise 1 belediye başkanı AK Parti’ye geçti. CHP’den çekilme eden Yeşilgölcük Belediye Başkanı Hakkı Şengül ve Orhanlı Belediye Başkanı Erhan Polat; MHP’den ise Bağlıkaya Belediye Başkanı Davut Çalışkan AK Parti’ye katıldı. Belediye başkanlarına parti rozetlerini AK Parti Grup Toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu taktı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

"DAHA İYİ HİZMET İÇİN AK PARTİ AİLESİNE KATILDILAR"

Üç belediye başkanın AK Parti’ye katılmasında çalışma yürüten AK Parti Genel Başkan desteksı Mehmet Özhaseki, “Belediye başkanlarımız, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmek için AK Parti ailesine katıldı.” dedi.
AK Parti’ye katılan Belediye Başkanlarını kutlama eden Özhaseki "AK Parti çatısı altında Yeşilgölcük, Orhanlı ve Bağlıkaya birlikte hizmet götürecek olmaktan sevinç duyuyoruz. AK Parti’nin hizmetleri büyümeye devam ediyor. Kapımız bu hareketin içinde millete hizmet etme aşkıyla çalışmak isteyen her insana açıktır” ifadesini kullandı.
Editör: TE Bilisim