Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Taşkın Işık, taksici esnafını ziyaretinde direksiyon başına geçerek müşteri olarak aldığı vatandaşların hem sorunlarını dinledi, hem de gidecekleri yerlere götürdü.
MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Taşkın Işık, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Bayraklı ilçesindeki taksici esnafını ziyaret etti. Sürücülerle sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Işık, burada bir konuşma yaptı. "Öyle yağma yok kimse taksici kardeşlerimizi yok sayamaz" diyen Işık, "7 Haziran akşamı MHP iktidarında Ankara’da sizlerin temsilcileri de olacak. Biz tüm esnafımızın ve taksicilerin sorunları için Ankara’da olacağız" dedi.
DİREKSİYONUN BAŞINA GEÇEREK MÜŞTERİ ALDI
MHP’li aday Işık, konuşmasının ardından bir taksinin sürücü koltuğuna oturarak direksiyon başına geçti. Taksiye müşteri alan Taşkın Işık, vatandaşların hem sıkıntılarını dinledi hem de gideceği yere kadar götürdü. Vatandaşlarla sohbet eden MHP’li Işık, "bugün bir kez daha gördüm ki halkımızın farklı farklı dertleri, sorunları var. Biz, bu sorunları çözmek onlarla Ankara arasında köprü olmak için aday olduk" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim