Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 AKP Adana İl Teşkilatı tarafından 150 kişi ile birlikte MHP'den istifa ederek AKP'ye geçtiği iddia edilen Ali Kiper 2007 yılından beri AKP üyesi çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Adana'da Ali Kiper isimli vatandaşın 150 kişi ile birlikte MHP'den istifa ederek AKP'ye törenle katıldığı haberi yerel ve ulusal basında yer almıştı.

MHP'nin Ali Kiper diye bir üyemiz bulunmadığı gibi partimizden istifa eden herhangi bir üyemiz de yoktur açıklamasına rağmen AKP kanadından bu sahtekarlık hakkında bir açıklama ya da özür gelmemişti. AKP Adana İl teşkilatına konu ile ilgili ağır bir darbe de Adana Büyükşehir Belediyesinin MHP'li başkanı Hüseyin Sözlü'den Geldi. Sözlü, twitter hesabından MHP'den istifa ederek AKP'ye geçtiği iddia edilen Ali Kiper'in 2007 yılından beri AKP Üyesi olduğunu gösteren belgeyi yayınladı. Başkan Sözlü "Sahtekarlar.150 kişiyle MHP'den istifa edip AKP'ye geçtiği ilan edilen Ali Kiper 2007 yılından beri AKP üyesi çıktı" mesajıyla birlikte yayınladığı belgeyle olayın iç yüzünü aydınlatırken, gözler alenen sahtekarlık yaptığı belgelenen AKP Adana İl Teşkilatına çevrildi.

İşte Sözlü'nün o tweeti:


Editör: TE Bilisim