Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
 MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi Ayazköy ve Karaorman köylerinde nokta mitinglerinden halka hitap etti. Büyükataman, “Hatırlıyorsanız 13 yıl önce milletin huzuruna çıkıp yoksullukla, yolsuzluklarla...

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi Ayazköy ve Karaorman köylerinde nokta mitinglerinden halka hitap etti. 

Büyükataman, “Hatırlıyorsanız 13 yıl önce milletin huzuruna çıkıp yoksullukla, yolsuzluklarla ve yasaklarla mücadele vaadiyle milletten yetki talep ettiler. Bu necip millet, bunlar fakir fukaranın, garip gurabanın hakkını hukukunu korur gözetirler. Bunlar alnı secde gören insanlar, yalan söylemezler, eğer bir söz veriyorlarsa mutlaka yerine getirirler umudu ve inancıyla anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla AKP'yi tek başına hükümet etme yetkisi verdi.” dedi. 

Aradan bunca yıl geçmesine rağmen hiçbir derde deva olunamadığının altını çizen İsmet Büyükataman, “Ancak ne kalfalık döneminde, ne ustalık dönemlerinde aziz milletin çözüm bekleyen sorunları bunların gündemlerinde hiçbir zaman yer almadı. Ama bir atasözümüz var. ‘Yiğidi öldür hakkını teslim et’ derler. Bunlar kalfalık ve ustalık dönemlerinde bu necip milletin emanetine nasıl ihanet edileceğini gayet güzel öğrendiler. Çalmayı, çırpmayı, hırsızlığı ve yolsuzluğu güzel becerdiler.” şeklinde konuştu. 

Halkın 7 Haziran’da sarı kart gösterdiği AK Parti’ye 1 Kasım’da kırmızı kart göstereceğini belirten İsmet Büyükataman, “Yırtık ayakkabısı su alan, yamalı önlüğüyle okula koşan, kuru ekmekle öğün geçiren küçücük çocuklarımıza müjde vermek için mücadele veriyoruz. Biz Türk milletinin tamamının hizmetinde ve emrindeyiz.” şeklinde konuşmasını tamamladı. 
Editör: TE Bilisim