Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener’e yapılan kaset iftirasına tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Türk milletinin varlığının ve birliğinin yegâne temsilcisi MHP’ye yönelik fitne-fesat yuvalarının sistemli saldırıları dün olduğu gibi bugün de ‘çamur at izi kalsın’ mantığıyla devam ettirilmektedir.” dedi.

Meral Akşener’e yönelik iftiraya tepki gösteren Büyükataman, “Bırakın Müslüman olmayı, hiçbir vicdan sahibi insanın kabul edemeyeceği ölçüde şerefsizce iftira atanlar elbette ki bu kara lekeyi alınlarından silemeyecektir. Öte yandan namusumuza uzanan eli kırmayı, dili koparmayı da bileceğimizi hiç kimse unutmamalıdır. AKP için bu yol ve yöntem yeni değildir. Ahlakı ve terbiyeyi oy uğruna ayaklar altına almaktan çekinmeyenler diğer taraftan sureti haktan görünme çabasındadır. Bu iftiranın kaynağının bağlı olduğu kişi, kendi ailesine kadar uzanan yolsuzluk ve hırsızlık iddialarının üzerini örtmek için akla ziyan bir pişkinlikle yasa değiştirmiş, bakan azletmiş, yargıyı zapturapt altına almıştır.” dedi.

AKP’nin 17 Aralık tapeleri ve ses kayıtlarının ağırlığı altında ezildiğini anlatan MHP’li İsmet Büyükataman, "17/25 zanlıları 17 Aralık’tan bu yana yatağında rahat uykuya hasrettir. Türk milletinin ayağına pranga geçirmek ve varlığına kast etmek için izansızca saldıranlar, salyalarını akıtarak attıkları iftiraların bedelini kesinlikle ödeyeceklerdir.” şeklinde sert konuştu.

Editör: TE Bilisim