Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili, Meclis Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu (KİT) Üyesi Prof. Dr. Mevlüt Karakaya; Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay’da sık sık yapılan elektrik kesintileri yüzünden ciddi sıkıntılar yaşandığını söyledi.

ADANA, OSMANİYE, MERSİN, HATAY…

Meclis KİT Komisyonu’nda Elektrik Üretim A.Ş ile ilgili kurum yetkililerinin de hazır bulunduğu oturumda söz alan Mevlüt Karakaya, özelde Adana, genelde Çukurova bölgesinde yaşanan elektrik kesintilerini ve bununla ilgili halkın şikayetlerini anlattı. Karakaya, “Adana’da sık sık elektrik kesintileri yaşanıyor. Sadece Adana’da da değil; Osmaniye, Mersin, Hatay, bu bölgelerde ciddi, büyük sorunlar var. Bu kesintilerin bir kısmı önceden duyuruluyor ama duyurulmayanlar bir hayli fazla. Ciddi şekilde şikâyetlere ve sıkıntılara neden oluyor.” dedi.

Bazen aynı gün içinde önceden duyurulan 100’e yakın noktadaki kesintilere dikkat çeken ve “Ne kadar vahim bir durum” diyen Karakaya, “Arzu ediyorsanız bunun listesini de verebilirim. Bu konuda Adana gerçekten çok ciddi sıkıntı içerisinde. Bu kesintiler sadece konutları etkilemiyor; tüm eğitim kurumlarında, sağlık kurumlarında ve diğer kurumlarda, yerel yönetimlerde de bu kesintileri yoğun bir şekilde görüyoruz. Kurumların şu anda adına girmiyorum, herhâlde tek tek söylememe gerek yok. İstiyorsanız onun da listesi burada.” diye konuştu.Cihan

Editör: TE Bilisim