İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merzifon İlçe Seçim Koordinasyon merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Merzifonluların yoğun ilgi gösterdiği açılış öncesi Mehteran takımı konser verdi. Açılışa milletvekili adayları Mehmet Sarı ve Turan Gürdoğan, İl Başkanı Kadir Kutay, Samsun İlçe Başkanı Mustafa Kablan ve partililer katıldı.

7 Haziran 2015 tarihinde 25. dönem milletvekili seçimlerinin yapılacağını ve bu seçimlerin büyük önem arz ettiğini belirten MHP Merzifon İlçe Başkanı Mustafa Kablan, “Yaklaşık 25 gün sonra sandıklara gidip oylarımızı kullanacağız. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan, bu bayrağın altında yaşamaktan son derece gururluyuz, mutluyuz ve ilelebet böyle kalmak istiyoruz. Birliğimizi, dirliğimizi bozanların artık iktidarda olmamaları gerektiğini düşünüyoruz. Memleketin sorunlarını gayet net biliyoruz. İşçimizin, çiftçimizin, memurumuzun, emeklimizin, askerimizin, polisimizin sorunlarını çözmek Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yönetimine talibiz. Bu uğurda desteklerinizi bizlerden esirgemeyeceğinizi umuyorum.” dedi.

MHP Amasya milletvekili adayı Mehmet Sarı da Amasya'nın hizmete ihtiyacı olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Yapılması gereken, düzeltilmesi icap eden çok şey var. Bu süre zarfında ilçe ilçe, köy köy çalışacağız. Bu nedenle seçim bürolarımız çok önem arz ediyor. Milletimizi bu uykudan uyandırıp kendisine gelmesini sağlamak hepimizin görevidir. Hesap nasıl sorulur biz onu gayet iyi biliriz. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Amasya'daydı. Mahşeri bir kalabalık vardı. On binin üzerinde insan meydana sığmamıştı. Genel başkanımız çalandan, çırpandan, götürenden hesap soracağız dedi. Biz de onun arkasında asker gibi duracağız.”

Mehter Takımı'nın konseri ve yapılan konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi yapılan dualarla açıldı.

Editör: TE Bilisim