Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, twitter fenomeni Fuat Avni'nin aralarında gazeteci, savcı, polislerin de olduğu 200 kişilik gözaltı listesi oluşturulduğu iddialarına değerlendirerek, “AKP hükümeti korku ve panik içerisinde algı operasyonu planlıyor. Hukuk bir gün herkese lazım olacak. Yargı bağımsız olarak devam etmelidir. Bir yerlerde oturulup, operasyon kararı alınmamalıdır.” dedi.

Ülkenin AK Parti’den kurtulmasına 1 hafta kaldığını açıklayan MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, hukukun bir gün herkese lazım olacağını belirterek, “AKP hükümeti korku ve panik içerisinde algı operasyonu planlıyor. Bir yerlerde oturup hukuku siyasallaştırıldığı, yargıya müdahale edildiği, Türkiye’nin müstemleke ülke görüntüsü verdiği bu atmosferden kurtuluşa bir hafta kaldı. Hukuk bir gün herkese lazım olacak. Yargı bağımsız olarak devam etmelidir. Bir yerlerde oturulup, operasyon kararı alınmamalıdır.” diye konuştu.

Artık vatandaşın bu algı operasyonlarına inanmadığını vurgulayan Taşdoğan, “Değişik yöntemlerle gündemi değiştirmeye çalışıyor. Başbakan ve Cumhurbaşkanı ortak miting yapıyor. Bu hukuksuzlukları önlerine gelen anketlerde gidici olduklarını gördüklerini için yapıyorlar. Bu tür iddiaları gündemi değiştirmek için yapılan algı operasyonları olarak görüyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: TE Bilisim