Her fırsatta milletvekilliğini makam şan şöhret ve maaşı için istemediğini dile getiren genç milletvekili Yaldır, bayram öncesi 3 Aylık milletvekili maşını hesabından çeker çekmez İhtiyaç sahipleri için hazırlattığı gıda paketlerini farklı noktalarındaki ailere ulaştırdı.

Bayram öncesi böylesi gıda paketlerini alan ihtiyaç sahipleri milletvekili Turan Yaldır'a teşekkür ederek, "Kimileri milletvekili maaşının yetmediğini söyler iken Aksaray'ın dertleriyle dertlenen milletvekili Yaldır, bizleri bu mübarek günden unutmadı." dediler. Kendisinin milletvekili olmadan öncede sorunlarınlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten vatandaşlar milletin vekili böyle olur o seçildikden sonrada bizleri unutmayacağını Aksaray'ın milletvekili olacağını her fırsatta kanıtlıyor Allah yardımcısı olsun, dediler.

Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?

 BİZLER "KENDİSİ TOK İKEN AÇ KOMŞUSUNU DÜŞÜNMEYEN BİZDEN DEĞİL DİYEN PEYGAMBERİN ÜMMETİYİZ"

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız MHP'li  vekil Yaldır "Rahmet ve cehennemden kurtuluşa vesile olan bu ramazan ayının son günlerinde oluşan neşe ve huzurun diğer 11 ayda da Aksaray'ımızda devam etmesi temennisinde bulunuyorum.

Bayramın sevinç ve mutluluğunun hane, hane tüm vatandaşlarımıza ulaşmasının bizlerin en büyük vazifesidir. Bu noktada maddi manevi çalışmalarımız devam edeceğini belirterek ilk olarak şimdiden 3 aylık milletvekili maaşımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu amaç doğrultusunda yardım kolileri hazırlanarak ihtiyaç sahiplerinde bayramlarının bayram olmasını amaçlayarak hanelerde de sevincin tebessümün yer etmesini istiyoruz.

Muhabbet duygularımızın merhamet hislerimizin eksilmeden tüm günlerimize yayılması açısından bunun bir adım olarak görülmesini isterken tevazumuzu kaybetmeden yardım elimizi hep Aksaraylı kardeşlerimize uzatacağız. Son olarak bizler ramazanı gönlümüze ev sahibi ettik onu yolcu etmiyoruz yardımlaşmayı müşkul durumda olanları anlamayı terk etmeyeceğimize söz veriyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim