Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
 Tartışmanın odağındaki isim AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök'ün olabileceği tahmin edilirken, Gök ise Edessa TV'de katıldığı Seçim Özel isimli televizyon programında hem üzerine alınmadı hem de Halaçoğlu'nu övdükten sonra ismi de açıklamasını istedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, bir AK Partili Şanlıurfa Milletvekilinin ülkenin iç savaşa doğru sürüklendiğini söyleyerek, "Hocam ne olursunuz memleketi kurtarın. Gerekirse başbakanla görüşün." şeklindeki sözlerine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök'ten yanıt geldi. Gök, "Hazır açıklamışken ismini de versin" dedi. Önceki gün Star Gazetesindeki köşesinde Hasan Öztürk, çemberi oldukça daraltıp, bu vekilin bir dönemliğine seçildiğini, genç ve yakışıklı olduğunu belirtti.

ÖZTÜRK: HALAÇOĞLU AÇIKLASIN

Öztürk, " 'AKP'li vekil, iç savaş' dedi diyen MHP'li bakın bu 'iç savaş' lafını MHP'li Yusuf Halaçoğlu da bir AK Parti milletvekiline atıfla yaptı. Şanlıurfa Milletvekilinin yeni dönemde aday olmadığını biliyoruz. Bu vekilin ilişkilerini de ben deşifre etmiş olmayayım. Genç, yakışıklı bir dönem vekillik yapan ismi Halaçoğlu açıklasa iyi olur diye düşünüyorum." diye konuştu.

GÖK: İSİM DE VERSİN

AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerine yönelik söylediği sözlerle dikkat çeken MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'na yanıt Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök'ten geldi. Gök, Edessa TV'de katıldığı Seçim Özel programında Orhan Kaya'nın Hallaçoğlu'nun Urfalı vekil için ileri sürdüğü söylemleri içeren sorularıyla karşı karşıya kaldı. Vekil Gök, Hallaçoğlu'nun bu söylemi duyduğunu ve çok ciddi bir söylem olduğunu belirterek, "Hallaçoğlu siyasete iyi olan bir vekil olduğunu ve Türkiye'ye konum olarak da birçok görevi başarıyla yapmış bir şahsiyettir. Ben de sayın Hallaçoğlu'na buradan söylemek isterim, madem bu kadar her şeyi net bir şekilde anlatmış o Urfalı vekilin ismini de versin" dedi.

HALLAÇOĞLU'NU 'SAVAŞ ÇIĞITKANLIĞI" İLE TAHRİK ETMEK İSTEMİŞTİ

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu partisinin üçüncü sıra milletvekili adayı Süleyman Korkmaz'ın Talas ilçesinde seçim bürosunun açılışına katıldı. Prof. Dr. Halaçoğlu, burada yaşadığı bir olayı paylaştı ve şunları anlattı: "Türkiye Büyük Millet Meclisi tatile girmeden önce AKP'li Urfa milletvekili koluma girdi ve "sizinle birazcık konuşabilir miyiz?" dedi. Kabul ettim ve bana, 'Hocam ne olursunuz memleketi kurtarın' dedi. Ben de 'Nasıl kurtaralım. Siz bu işin içinde değil misiniz' dedim. 'Hocam ülke elden gidiyor' dedi. 'Kimle konuşacağım' dedim. 'Başbakanla' dedi. 'Peki başbakan gerçekten başbakan mı?' dedim. 'Ağababası var onunla konuşun' dedi. 'Bunları o yaptı' dedi. 'Onunla konuşsam ne olacak' dedim. 'Hocam ne olursa olsun ülkeyi tek siz kurtarırsınız. Ne olursunuz. Yarın ülke elden gidecek. İç savaş çıkacak. Ben de Kürdüm' dedi. İsmini verebilirim ama sadece Urfa milletvekili olduğunu söylemem yeterlidir. Ülkenin geldiği durumu görmek ve özetlemek adına bunun yeterli olacağını düşünüyorum." 


Editör: TE Bilisim