‘Türkiye Yüzyılı’ ‘Türkiye Yüzyılı’
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Maya takvimine göre bugün kıyametin kopacağı yönündeki iddialarla ilgili, “Başka inançların tartışmaları ile bu toplumu yönlendirmek doğru değil. Bu bir sapkınlıktır.” dedi.

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Maya takvimine göre bugün kıyametin kopacağına ilişkin iddialarla ilgili konuştu. Seçim bölgesi Şirince’ye gidip gitmeyeceğinin sorulması üzerine Vural, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyoruz. Şirince benim seçim bölgem ama biz milletimizle buradayız.” cevabın verdi.

“Kıyamet kopar mı?” şeklindeki soru üzerine Vural, “Başka inançların tartışmaları ile bu toplumu yönlendirmek doğru değil. Bu bir sapkınlıktır. Kendi kültür ve inanç değerlerimize göre topluma mesaj vermek gerekir. Başka inançlar çerçevesinde, Mayalar çerçevesinde bir değerlendirmeyi topluma sunmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Bir inanan olarak kıyamete inanıyoruz. Gelin hep birlikte kendi inanç değerlerimizi topumla mesaj olarak iletelim. Toplumun giderek kendi inanç değerlerinden uzaklaştırılmış olmasını üzüntü ile karşılıyorum. Bu sapkınlıklarla toplumu yönlendirmek gereksiz bir şey. Şirince’de kıyamet kopacak mı kopmayacak mı, bilemiyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim