Sıkça Twitter üzerinden yeni tartışmalar başlatan dün de eski Türk Tarih Kurumu Başkanı MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu için ağır ifadeler kullanmıştı. “1915 Tehcir belgeleri açıklansın” ifadesini kullanan Nihat Doğan'a bir takipçisi “O belgeler yıllar önce Yusuf Halaçoğlu tarafından açıklandı. Uluslararası geçerliliği olan belgeler” ifadeleriyle yanıt vermişti. Nihat Doğan ise bu sözler üzerine “Halaçoğlu Türkçü kafatasçıdır. Ona anca kafatasçı, tek tipçi, sizin gibi ırki faşistler inanır. Siz inanmaya devam edin o şahsa" ifadelerini kullanmıştı.

MHP Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu, şarkıcı Nihat Doğan'ın Twitter'da kendisi hakkında yazdıklarına yanıt verdi.

Yusuf Halaçoğlu, şarkıcı Nihat Doğan'ın cehaletini ortaya koyduğunu belirterek şunları söyledi:

"Elifi görse mertek sanır. Cahil insanlar cesur olur. Bu çıkışı ile kendi cahilliğini de afişe ediyor. Nasıl şarkı söylüyor bilmiyorum, ama o şarkısını söylemeye devam etsin.

İlim işlerini de ilim insanlarına bıraksın. Gündeme gelmek için başka insanları kullanmasın. Onu kim tanıyor bilmiyorum, ama Yusuf Halaçoğlu'nu dünya tanıyor. İşine baksın."

En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz

Yusuf Halaçoğlu Twitter üzerinden tepkisini ise şu sözlerle dile getirdi:

“İnsanın söylediğine değil yaptığına bakılır. Birinin seviyesine inmek, kişiyi seviyesizleştirir. Başkaları değil insan ancak kendini rezil eder. Benim ırkçı olduğumu söyleyen kendini bilmezler, tahmin ederim ki ırkçılığın ne demek olduğunu bilmiyordur. Kafatası içinde beyin yoksa hiçtir. Kişilerin meslekleri yerine bilmedikleri konulara girmesi,onların cehaletini gösterir. Cahil cesur olur. Bu gibilerle tartışmak yersizdir.”

Editör: TE Bilisim