Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Gaziantep'te düzenlenen mitinginde vatandaşlar, medyaya yönelik uygulanan sansür ve yıldırma politikalarını ellerindeki dövizlerle eleştirdi.

Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin konuştuğu mitinge çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Meydanı dolduran kalabalıkların iktidarı eleştiren pankartlarının yanısıra, medyada sansürü konu alan dövizler de dikkat çekti. 'Özgür medya susmaz', 'Özgür medyaya karışma', 'Havuz yetmedi özgür medyaya mı göz diktin?' yazılı dövizler, meydanda vatandaşlar tarafından sallandı.

Twitter fenomeni Fuat Avni'nin geçtiğimiz günlerde medyada sindirme operasyonu kapsamında 200 muhalif gazetecinin tutuklanacağı yönündeki iddiası ve silah taşıyan MİT TIR'larını haberleştiren Can Dündar'ın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tehdit edilmesi tepki çekmişti.

Editör: TE Bilisim