Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma! Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma!
 Malatya Barosu avukatları, MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız'a tam destek sözü vererek, MHP'li Yıldız'ın hem Malatya Barosu'nu hem de Malatyalıları TBMM'de en iyi şekilde temsil edeceğini belirttiler.
Yıldız, Malatya Baro Başkanı Enver Han ve avukatları ziyaret etti. Malatya Baro Başkanı Enver Han, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Malatya Barosu açsından mutlu bir gün yaşıyoruz. Malatya Baromuzun müstesna kişiliği, şahsiyeti Avukat Arif Yıldız Malatya Barosunun sevilen, sayılan bir üyesidir. Yıllardır avukatlık mesleğini imrenilecek düzeyde yapmaktadır. Tüm meslektaşlarımız Avukat Arif Yıldız'ı sever ve sayarlar. Biz Avukat Arif Yıldız'ın milletvekili seçilmesini temenni ediyoruz. Biz kendisinin hukukun üstünlüğünü, insan hak ve özgürlüklerinin geliştirilmesine katkı vereceğini, hukuk sisteminin daha iyi nasıl işlevlik kazanacağını, yargıya güveninin tekrardan tesisi için çok ciddi çalışmalar içinde olacağına dair hiçbir tereddüdümüz yoktur. Bundan dolayı kendisine Malatya Barosu olarak hoş geldiniz diyor, çıktığı yolda başarılar diliyoruz" dedi.

YILDIZ: "MALATYA BAROSU ÜYESİ OLMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM"

MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız ise, Malatya Baro Başkanı Enver Han'ın söylediği sözlere ve teveccühe teşekkür ederek başladı. Yıldız, şunları kaydetti:

7 HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİ ÖNCESİ TÜM GELİŞMELER
"Avukat meslektaşlarımla bir arada olmaktan, aynı havayı teneffüs etmekten mutlu ve gururluyum. Malatya Barosu'nun bir üyesi olmaktan da şeref duyuyorum. Başkanımın söylediği gibi Cenabı Allah kısmet eder ve Malatyalılar da teveccüh eder milletvekili olursam, adaletin herkes için aynı şekilde uygulanması için, adalet sistemini yaşadığı sıkıntılardan kurtarmak için elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğime hem Malatya Barosu Başkanı Enver Han ve hem de yanımda olan avukat ağabeylerimin yanında söz veriyorum."

Yapılan konuşmalardan sonra MHP Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız ile Malatya Baro Başkanı Enver Han, hem Malatya adliyesinde yaşanan sıkıntıları, hem de ülkedeki adalet sisteminde yaşanan sıkıntıların çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulundular. Daha sonra da MHP'li Yıldız ile Baro Başkanı Han, hep birlikte hem adliye içindeki kafeteryaya hem de avukatların duruşma aralarında dinlendikleri yerlerde avukatları ziyaret ettiler.

Malatya Barosu avukatları da, MHP'li Yıldız'a tam destek verdiklerini ifade ederek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde hem Malatya Barosu'nu hem de Malatyalıları en iyi şekilde temsil edeceğine en ufak bir şüphelerinin olmadığını kaydettiler.
Editör: TE Bilisim