MHP'ye rey vermiş yedi buçuk milyon secmeni yok saymalarını aziz milletimizin takdirine havale ediyorum.

Bugūn Van'da konusma yapan Basbakan Davudoglu ne diyor,"açılım sonuna kadar devam edecek ve bizler herzaman acilimin arkasinda duracagiz " diyor.

Sizin sayfanizdan yine sizler araciligi ile AKP ye rey vermis būtūn secmenlere su soruyu sormak istiyorum...

ACILIM AKP icin bu kadar õnemli ise; ūc yildir baslattiginiz Imrali-Kandil -Ankara gõrūsmelerinde HDP li millet vekillerinden olusan gurupla Acilim sūrecini yūrūtūyorsunuz,sonuc bildirgeleri acikladiniz,kolkola girerek devletin būtūn imkanlarini seferber ederek,beslediginiz,korudugunuz,aman acilima zarar gelmesin diyerek herseye gõz yumdugunuz PKK/HDP secimlerden 80 millet vekili cikararak meclise tasidiniz.

Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?

HDP nin artik tūrkiye partisi oldu diyorsunuz,AKP ile HDP nin hūkūmet kurmak icin yeterli milletvekili sayisi varken neden hūkūmet kurmaktan cekiniyorsunuz...?

Koalisyon gõrūsmeleri õncesi bu secenek ortada dururken, neden AKP tabani MHP ile kurulacak koalisyona sicak bakiyor,neden HDP ile koalisyon istenmiyor..?

AKP nin yillarca uygulamaya koydugu "acilim" politikasinin yanlis oldugunu dūsūnūyorsaniz,secimlerde neden onay verdiniz...?

MHP ile terõr õrgūtū PKK nin siyasi kanadi olan HDP yi ayni kefeye konularak,HDP baris ve õzgūrlūgūn temsilcisi olarak lanse edilirken,sadece "acilima " karsi oldugundan dolayi MHP linc edilmeye calisilirken vicdanlariniz rahat olarak uyuyabiliyormusunuz...?

AKP nin ACILIM siyaseti dogruysa,HDP yide sizin milli iradeniz sectiyse buyurun hūkūmet kurunuz,sizlere engel olan mi var...ACILIM politikalarinizi kolaylikla uygularsiniz.

Millet kurulacak olan AKP-HDP hūkūmeti dõneminde Acilimin icerigini õgrenir korkusuyla hūkūmet kurmuyorsaniz,AKP ye rey veren būtūn vatandaslarimizin kafalarini ellerinin icine alarak binkez dūsūnmeleri gerekmez mi???

Bu dūnyada ve ahirette bunca sehidimize sõyleyecek bir sõzūnūz,yūzlerine bakacak bir gõzūnūz olmasini istiyorsaniz,vatanin ve milletin būtūnlūgū,milletin birlik ve berabetligi herseyden õnemlidir..!

Lūtfen elinizi vicdaniniza koyunuz..!

Yillardir askerimize,polisimize,memurumuza,sivil vatandaslarimiza,kundaktaki bebelere kursun sikan,40 bin insanimizin sehid eden PKK/HDP yeitibar verilirken...

Eski solcusu,liberali,masonu,din ve tūrk milletinin ne kadar dūsmani varsa koro halinde MHP saldirmalari,sanki 40 bin insanimizin katili MHP mis gibi,būtūn sorunlarin kaynagi yalniz MHP gibi gõsterilerek MHP ve Ūlkūcūleri yok etme kampanyalari vicdaniniza sigiyormu..!

Unutmayiniz ki; Yūce Tūrk Milleti kūllerinden dahi ayaga kalkarak tarih boyunca onyedi devlet kurmustur.

ALLAH (c.c.) HER ZAMAN INANANLARLA BERABERDIR.

ZALIMIN GŪCŪ VARSA,ŪLKŪCŪNŪNDE YALNIZ ALLAH' I VARDIR.

ALLAH'A INANIP IMAN EDENLER ASLA YALNIZ DEGILDIRLER... 

Ömer Aydın

Editör: TE Bilisim