İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Mide küçültme ameliyatı için İstanbul’a giden Adanalı 292 kiloluk Murat Öncü, ameliyatın ardından Adana’ya döndü. Ameliyattan sonraki 37 günde 40 kilo veren Öncü, artık hem yürüyebiliyor hem de rahat rahat nefes alabiliyor.

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi’ndeki ameliyatının ardından Adana’ya dönen Öncü’yü çocukları gözyaşlarıyla karşıladı. 292 kilo olduğu için hem yürüyemediğini hem de rahat nefes alamadığını belirten Öncü, İstanbul’daki mide küçültme ameliyatının ardından 37 günde yaklaşık 40 kilo verdiğini belirtti. Kendisini çok iyi hissettiğini vurgulayan Öncü, “250 kiloya düştüm geldim. 37 günde 40 kilo zayıfladım. Çok iyi hissediyorum, yürüyorum, rahat nefes alıyorum. Biraz baş dönmem var ama yavaş yavaş olacak.” dedi.

Adana’da riskli olduğu için doktorların kendisini ameliyat etmediğini anlatan Öncü, doktorun çorba ve sıvı yiyecekler yemesini istediğini anlattı. 10 gün sonra katı yiyecekler yiyebileceğini ifade eden Öncü, “Ekmek yok, ama 10 gün sonra bir mangal yaparız çocuklarla, acısını çıkarırız, çocukların da gönlü olur.” diye konuştu.

Karşılarında babalarını gören çocuklar ise sarılarak gözyaşı döktü.

Editör: TE Bilisim