Akademiler Türklere kapatıldı bunun başka açıklaması yok! Akademiler Türklere kapatıldı bunun başka açıklaması yok!
 MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, iktidara gelmeleri halinde iki hususu sonlandıracaklarının garantisini Türk milletine verdiklerini belirterek, "İktidarımız baki olduğunda yolsuzluğu ve terörü bitireceğiz. Devr-i sabık yaratacağız. Bunu alenen söylüyorum" dedi. Meral Akşener ile ilgili "kaset" iddialarını da değerlendiren Yalçın, "Bu pasaklı bir yöntem ve büyük bir edepsizliktir" diye konuştu. 
İKTİDARA YÜRÜYORUZ 

Vahdet'e konuşan Yalçın, siyasi partiler içerisinde halktan en çok olumlu tepki alan yegane parti olduklarını ve seçmenler tarafından şimdiye kadar görülmemiş bir destekle karşılandıklarını söyledi. "Gidişatımız iktidara yürüyüş halinde" diyen Yalçın, 7 Haziran’ı bir milat olarak adlandırdıklarını belirterek, "Aziz milletimiz bu seçimlerde ülkenin bölünüp bölünmemesine oy verecekler" şeklinde konuştu. Yalçın, MHP'nin yükselmesinden dolayı AK Parti'nin tek başına iktidar hedeflerinin artık bittiğini söyledi. 

MİLLETE İKİ GARANTİ

İktidara gelmeleri halinde iki önemli konuda millete garanti verdiklerini belirten Yalçın, "Yolsuzluğu ve sözde çözüm sürecini sonlandırıp terörün kökünü kazıyacağız. Hükümetin yaptığı yolsuzluk ve sözde çözüm süreciyle ilgili devr-i sabık yaratacağız. Bunu alenen söylüyorum. Bunu da tabi ki yargı üzerinden yapacağız. Şahıslar ve partimiz üzerinden olamaz. Hepsi yargı önüne çıkacak" dedi. 

Editör: TE Bilisim