En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Kayseri’de, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi öldü, 1’i ağır, 7 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurda yığını haline dönerken, hızını alamayan minübüs ise duvarı yıkarak mezarlığa uçtu.

Kaza, Hacılar ilçesi Aşağı Mahalle Erenler Caddesi üzerinde meydana geldi. Erciyes Dağı'ndan inen, sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 ADH 95 plakalı minibüs, Hacılar Mezarlığı yakınlarında, Erciyes Dağı istikametine giden Osman Ağar (40) idaresindeki 38 KF 016 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurda yığını haline dönerken, minübüs, mezarlık duvarını yıkarak mezarlığa girdi. Otomobil sürücüsü Osman Ağar, olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan eşi Ganime, çocukları Zeynep Hazal (3) ve Melike Ağar da yaralandı. Mezarlığa uçan minibüste bulunan sürücüyle birlikte 4 yolcu da hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla il merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan anne Ganime’nin durumunu ağır olduğu belirtildi. Olayda minibüsün mezarlığa girmesi nedeniyle çok sayıda mezar hasar gördü. Bazı mezarların üstü açılırken, mezar taşları da kırıldı.

Görgü tanıkları, aynı bölgede daha önce de defalarca kaza yaşandığını belirterek, virajın çok keskin ve virajın hemen yanında bulunan evlerin görüş mesafesini kapattığını iddia ettiler. Vatandaşlar, burada önlem alınmamasından şikayetçi oldu. Kaza nedeniyle durdurulan trafik, yol ortasındaki otomobilin kaldırılmasıyla tekrar açıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Editör: TE Bilisim