İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Ankara'da, kavşağa kontrolsüz giren otomobil ile minibüsün çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Yaralılar arasında öldü sanılıp üzerine örtü ile kapatılan bir kişinin yaşadığı fark edilince sağlık ekiplerinin olay yerinde sağlık ekiplerinin müdahalesi ile hayata döndürüldü. Ancak ağır yaralı olarak hastaneye götürülen kişi tüm müdahaleye rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

    Mamak'ta Natoyolu Caddesi üzerinde bu sabah 08.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Sultan Mehmet Caddesi istikametinde seyreden Nihat Gölerli isimli sürücü idaresindeki kullandığı 06 V 7777 plakalı otomobil, Akdere yönünde ilerleyen İhsan Uğur'un kullandığı 72 M 0805 plakalı minibüs ile çarpıştı.
Kavşaktan kontrolsüz olarak çıkan otomobilin sebep olduğu kazadan sonra, olay yerinde can pazarı yaşandı.

    Otomobilin sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, aynı araçtaki 3 kişi içeride sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla araçtaki ağır yaralılar çıkartıldı. Ağır yaralı vatandaşlardan Ramadan Kazak (37) olay yerine gelen ilk ambulansla Hacettepe Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Ancak Kazak burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı Şükrü Göllerli de olay yerine gelen ambulansla başka bir hastaneye gönderildi.

    ÖLDÜ SANILAN YARALININ YAŞADIĞI FARK EDİLDİ

    Bu arada kaza yapan araç içinden çıkarılan ve öldü sanılarak üzeri beyaz bir örtü ile kapatılan Ersin Kazak'ın, bir süre sonra yaşadığı fark edilince 112 Sağlık ekibinin uğraşları sonucunda hayata döndürüldü. Sağlık ekibi, Ersin Kazak'ın ağzından soktuğu hortumla ciğerlerindeki kanı boşaltıp, gencin hayatta kalmasını sağladı.
Sağlık müdahalesi esnasında otomobilin hafif yaralı sürücüsü Nihat Göllerli, ağır yaralı Kazak'ın yanına geldi. Bu esnada polis ekipleri Göllerli'yi olay yerinden uzaklaştırdı.

    Ambulansa konularak Dışkapı Yıldırım Bayezit Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen Kazak, burada devam eden müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

    Çarpışmadan sonra güçlükle durabilen minibüsteki hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen yaralılar Ali Demir, Muhammet Hamdi, Kadir Çağlayan, Adil Dar, Serkan Akyön, Fuat Lale, Coşkun Murat Örür ve Yaşar Yoldaş da çevredeki hastanelere götürüldü.

    Ankara'da 2 kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı kazadan sonra, minibüs sürücüsü İhsan Uğur gözaltına alındı.

    Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim