İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
 Tüm Türkiye minik Ceylin'den gelecek güzel haberleri beklerken adeta şoka uğradı. Parkta oynadığı sırada kaybolan ve aranan minik Ceylin'in katili bakın kim çıktı? Minik Ceylin'in kaybolması sonrası gözler gelecek güzel bir habere çevrilmişti. İzmir'de kaybolan Ceylin'den kan donduran haber geldi.

Minik Ceylin'in cansız bedeni bakın nerede çıktı ve katili kim çıktı? İzmir'in Ödemiş ilçesinde 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölü bulunmasının öfkesi devam ediyor. Hafta sonu kaybolan küçük kız, karşı komşularının evinde sandıkta ölü bulundu. Ceylin Atik’in ölüm haberinin yayılması ile birlikte komşu kadının evinin önünde yüzlerce kişi toplandı. Evi taş yağmuruna tutan kalabalık, katil zanlısı kadını linç etmek istedi.


İzmir'in Ödemiş ilçesinde 3 gün önce  parkta oyun oynarken kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik, bugün polis ekiplerinin yaptıkları arama sonucunda komşusunun evinde ölü bulundu. Mahalleli haberi alınca Ceylin’in ölü bulunduğu eve taşlarla saldırdı ve girmek istedi. Öfkeliği kalabalığı uzaklaştırmak için  havaya ateş açmak zorunda kaldı.


EN SON KOMŞUSUNUN EVİNDE SU İÇERKEN BULUNMUŞTU


Evlerinin önünde bulunan parkta oyun oynarken, komşusunun evine su içmeye giden, daha sonra da ortadan kaybolan Ceylin Atik, her yerde aranıyordu. Bugün, Ceylin Atik’in komşusunun evinden kötü kokular geldiğine dair ihbar alan polis ekipleri evde arama yaptı. Yapılan aramada kısa süre içerisinde evin bir odasında bulunan sandıktan Ceylin’in cesedi çıktı. Çok sayıda vatandaş ve minik Ceylin’in ailesi de olay yerindeydi.


KATİL ZANLISINI LİNÇ ETMEK İSTEDİLER


Ceylin’in ölüm haberi kısa süre içerisinde ilçe genelinde yayıldı. Ceylin’in ölü bulunduğu apartmana girmek isteyen vatandaşlara karşı çevik kuvvet ekipleri önlem aldı. Ancak, öfkeli vatandaşlar eve girmek için güvenlik şeridini aştı. Taşlarla eve saldıran kalabalığı durdurmak için polis ekipleri havaya ateş açmak zorunda kaldı.

Editör: TE Bilisim