İnternette yer alan e hizmetler uygulamaları ile birlikte kişiler artık merak ettikleri farklı konularda bilgi sahibi olabilirler. Kişiler SGK kapsamında detaylı dökümler alabilirler. Eskisi gibi kuruma gitmek ve de sıra beklemek zorunda kalmadan internet üzerinden sorgulama yapabilirler.

·         Kişisel verilerine ulaşmak isteyen kişiler bu kapsamda internet sitesine girebilir ve de istenilen bilgileri vererek kendileri hakkında hizmet dökümü çıkarabilirler. Merak edilen konular bu şekilde incelenebilir ve de sorgulama yapılabilir.

·         TC kimlik numarası ve aynı zamanda e-devlet şifresinin bilinmesi bu tarz bir dökümün çıkarılabilmesi açısından önemlidir. Sizde bu detayları bilerek kendiniz için sorgulama yapabilirsiniz ve de bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.

·         Öğrenmek istediğiniz bilgilere ulaşmanız bu şekilde çok kolay olacaktır. Sizde internette yer alan sorgulama yapılabilen sitelere girebilir ve de bu doğrultuda sitelerde incelemeler yapabilirsiniz.

Türk milliyetçileri yeni anayasa tuzağına karşı birleşmelidir Türk milliyetçileri yeni anayasa tuzağına karşı birleşmelidir

Gerçekten de dilediğiniz saatte sorgulama ekranına girebilir ve de dilediğiniz SGK konusu hakkında dökümlere ulaşabilirsiniz. Böylece kuruma gitmenize gerek kalmaz ve de hızlı yoldan çözüme ulaşabilirsiniz. KAYNAK: hizmetdokumu

Editör: TE Bilisim