Böyle gözaltına alındılar

Böyle gözaltına alındılar 1.resim

Muğla'da 3 PKK'lı yakalanacaklarını anlayınca arkadaşlarından yardım istedi. Bölgede bulunan 4 PKK'lı terörist kendilerine yardıma geldikleri sırada jandarma operasyon düzenledi ve 7 terörist kıskıvrak yakalandı.


Denizli’de bir şeyler oluyor Denizli’de bir şeyler oluyor
1 6
Böyle gözaltına alındılar 2.resim

MUĞLA'nın Seydikemer İlçesi'nde, jandarma ve polisin ortak düzenlediği operasyonda, terör örgütü PKK üyesi 4 terörist ile onlara yardım eden 3 kişi kıskıvrak yakalandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ile Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmasıyla Seydikemer kırsalında PKK'lı oldukları ileri sürülen 4 kişilik bir grubun dolaştığını belirleyip, yaklaşık 10 gün önce arama- tarama çalışması başlattı. 80 askerin katıldığı bölgedeki arama- tarama çalışması sürerken, bugün şüphelilerin Seydikemer- Kaş karayolunun Letoon Antik Kenti'ne 10 kilometre mesafedeki Kumluova- Karadere Kavşağı'ndan bir araçla alınarak bölgeden uzaklaştırılacağı istihbaratı alındı.

2 6
Böyle gözaltına alındılar 3.resim

Bunun üzerine bölgeye operasyon düzenleyen jandarma, PKK terör örgütü üyesi olduğu değerlendirilen 4 şüpheli ile onları almaya geldikleri anlaşılan 3 kişiyi çembere aldı. Şüphelilerin otomobile binmesini ardından harekete geçen jandarma, havaya ateş açıp, otomobili durdurdu.

3 6
Böyle gözaltına alındılar 4.resim

Otomobildeki 7 kişi indirilip, yere yatırıldı. Patlayıcı ve silah olup olmadığının belirlenmesi için yerdeki şüphelilerden üzerlerindeki kıyafetleri çıkarması istendi, ardından arama yapıldı. Ardından 7 şüpheli operasyona destek veren polislere teslim edilip, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

4 6


Böyle gözaltına alındılar 5.resim

Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde herhangi bir silah bulunup, bulunmadığı konusunda ise açıklama yapılmadı. Şüphelilerin kullandığı otomobil ise çekiciye yüklenerek detaylı inceleme yapılmak üzere polis tarafından götürüldü.

5 6
Böyle gözaltına alındılar 6.resim
(Kaynak: F5 Haber)

Editör: TE Bilisim