Bursa'daki Kuruluş mitinginde kalabalığın attığı “Vur de vuralım, öl de ölelim” sözüne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “Onun da zamanı gelecek” sözüne hükümetten gelen tepkilere rağmen ülkücülerden büyük destek geldi. Devlet Bahçeli'ye muhalif tavrıyla bilinen ülkücü Mehmet Saral da Bahçeli'ye ilk kez destek verdi.

Bir internet sitesi için yazdığı yazıda, ülkücülerin sokağa çıkmasını ve toplumsal muhalefet yapmasını istediği zaman MHP Genel Merkezi'nin genelgeler yayınlayarak ”sokağa çıkalım diyen, fitne, fesat, taşeron, provokatörler var”eleştirisinde bulunduğunu ifade eden Mehmet Saral "Devlet Bahçeli sözümüze geldi" imasında bulundu.

“Sokaklara çıkma talebi doğruydu. Bursa’da Devlet Bahçeli’nin yaptığı da doğruydu. Şimdi bütün ülkücülerin her türlü eleştiriyi bir yana bırakıp, Sayın Bahçeli’nin yanında yer alması da doğrudur” ifadelerini kullanan Mehmet Saral, MHP'nin oylarının yüzde 25'lere kadar çıktığını savundu.

Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma! Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma!

Mehmet Saral, “Ülkücü Hareket genlerine, tarihine uygun davranmaya başlayınca; Milliyetçi, vatansever Türk Milletinde hemen karşılığını buldu. MHP’nin oyları yüzde 25’lere çıktı. MHP’yi yüzde 25’e çıkaran hadiseler şunlardır ”Vur de vuralım, öl de ölelim”,”o günlerde gelecek”, Bozkurtlar direnecek”, Türk Milliyetçileri son sözü söylemedi”. MHP özüne dönmeye başlamıştır. Yani ”HAREKET”e geçmiştir. Ok yaydan çıkmıştır. Kimse sözlerinden geriye dönemez” dedi.

Mehmet Saral yazısına şu sözlerle devam etti:

“Gündemi Recep Tayyip Erdoğan’ın ve PKK’nın belirlemesinden bıkmıştık. Artık gündemi Türk Milliyetçileri belirleyecektir. Ve bu bizim en iyi bildiğimiz şeydir.

MHP’nin oylarını yüzde 40-50’lere çıkarmak istiyorsak siyaseti sokaklarda yapmaya devam etmeliyiz.

Sokağın sesi, duygusu, gücü olmalıyız.

Bu yol bizi çok özlediğimiz MHP iktidarına götürecektir.”

Editör: TE Bilisim