MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Geçen yıla oranla bu yıl karsız bir kış geçiren Muş’ta kayakçılar yarışmalara Bitlis’te hazırlanıyor.

    Bu yılın ilk karıyla birlikte yaklaşık 1 buçuk metre kar yağışı alan Bitlis, Muşlu sporcuların akınına uğruyor. Bitlis – Tatvan arasında bulunan tarihi El-Aman Hanı yanındaki kayak pistinde yarışmalara hazırlanan bayan ve erkek Muşlu sporcular, günün büyük bir bölümünü kayak pistinde kayak yaparak geçiriyor.

    Muş Bölgesi Kayak Antrenörü Samet Oğlago, Muş’ta kar olmamasından dolayı yarışmalara hazırlanmak için Bitlis’e geldiklerini söyledi.

    Önümüzdeki haftalarda Muş’ta Muş Kayaklı Koşu İl Birinciliği yarışmasını yapacaklarını ve sporcuların Bitlis’teki Tarihi El-Aman Hanı yanındaki kayak pistinde bu yarışmaya hazırlandığını ifade eden Oğlago, Muş’ta kar olmaması nedeniyle yarışmanın da yine Bitlis’te yapılacağını kaydetti.

    Bitlis’te daha öncede etap yarışlarına hazırlandıklarını hatırlatan Antrenör Samet Oğlago şöyle konuştu: “15 bayan ve 35 erkek sporcumuzla birlikte Bitlis’te haftanın 5 günü antrenman yapıyoruz. Bitlis’teki pist gayet güzel. Antrenmanlarda gayet verimli geçiyor. İnşallah her şey daha iyi gidecek ve sporcularımız kayak yarışmalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir.”

Editör: TE Bilisim