MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 3 ay önce geçirdiği bypass ameliyatının ardından böbrek ve karaciğerinde de problemler çıkan arabeskin babası Müslüm Gürses'ten geçtiğimiz hafta hayranlarını üzecek bir kötü haber daha geldi.  Müslüm Baba tam yoğun bakımdan çıkacaktı ki akciğerinde de enfeksiyon tespit edildi.
Herkes Gürses'in taburcu olmasını beklerken doktorları 3 hafta daha uyutulacağını açıkladı. Hareket etmemesi gereken Müslüm Gürses 10 gündür uyutuluyor. Bunun nedeni de 59 yaşındaki sanatçının akciğerlerinde enfeksiyon oluşması.

HAYAT ARKADAŞINDAN ÜZÜCÜ HABER

Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur ilk kez Habertürk'e konuştu. Muhterem Nur ne yazık ki Gürses'in sağlık durumu hakkında hiç de duymak istemediğimiz açıklamalarda bulundu.

İşte Muhterem Nur'un o açıklamaları;

Akciğerinin çok kötü olduğunu söylüyorlar, iltihaplanmıs, mikrop kapmış, ümidim kesildi artık. Çok aydınlık görmüyorlar durumunu iyiye doğru hiç gitmedi zaten, yatağa yapıştı iyice. Her tarafı yara içinde, daha da kötü oluyor.

ARTIK ÜMİT KESİLDİ

İyiye doğru gidiyor diyorlardı ben de her gece seviniyordum ama çok kötüye gidiyor. Artık ümit kesildi. Tanrı istemezse insan ölmezmiş diye bir şarkısı vardı. Tanrı istemesin inşallah, yaprak düşsün de o ölmesin...

MENAJERİNDEN İLGİNÇ SUÇLAMA

Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz Takmaz ilginç bir iddia ortaya attı. Takmaz, hastane ekibinin yılbaşı eğlencesi yüzünden Gürses’in enfeksiyon kaptığını ileri sürdü: 

“Müslüm Baba’nın hiçbir şeyi yoktu. Son dönemlerde tıraş oluyor, yemeğini yiyor,espriler yapıyordu. Hatta normal odaya alınması gündemdeydi. Ama birden ağırlaştı. Yılbaşı gecesi nöbette bulunan sağlık personeli, yoğun bakımda saz takımıyla eğlence düzenledi. Şarkılı türkülü o gecenin hemen ardından baba yeniden ağırlaştı."

Hastane yönetimi ise bu iddiaları yalanlayarak, "söylendiği gibi o gece kapılan bir enfeksiyon söz konusu değil." dedi.

Müslüm Gürses Kimdir
Müslüm Gürses, (d. 7 Mayıs 1953, Şanlıurfa, Türkiye) Türk ses sanatçısıdır. Gerçek adı Müslüm Akbaş`tır. 
Genel olarak arabesk türü çerçevesinde şarkılar söyler, bunun yanında Klasik Türk Müziği parçalarına ve türkülere de albümlerinde yer verir. Tarzı sayesinde ses sanatçıları arasında farklı bir yer edinmiştir. Şarkılarında daha çok hüznü, sevgiyi ve acıyı anlatır. Sadık bir hayran kitlesi vardır. Hayranları tarafından Müslüm Baba olarak adlandırılır. Türkiye'de Şebnem Ferah ile birlikte en sadık hayran kitlesine sahip sanatçıdır. 

Hayatı Çocukluğu 
Çocukluğunun ilk yıllarını Şanlıurfa'da geçirdikten sonra, ekonomik nedenlerden dolayı ailece Adana'ya göç ettiler. Önce annesi Emine hanım ve ardından da erkek kardeşi Ahmet hayata veda etti. 1968 yılında henüz 15 yaşındayken, bir çay bahçesinde şarkılar söylemeye başladı. Terzi çıraklığı yaptı, o yıllarda şans eseri bir gazinoda sahneye çıkarak sanat yaşamının kapısını araladı. 
Sanat Yaşamının İlk Yılları 
1968 yılından itibaren piyasaya 45'likleri çıkmaya başladı. Bu dönemde plakları, Palandöken ve Hülya Plak firmaları tarafından yayınlanmıştır. Sevda Yüklü Kervanlar ise Müslüm Gürses'in çıkış parçasıdır. 

Filmleri 
Esrarlı Gözler (2008) 
Amerikalılar Karadeniz'de 2 (2006) - Ecmel 
Balans ve Manevra (2004) - Müslüm Gürses 
Ömerçip (2003) - Müslüm Baba 
Bir Akıllı Bir Deli (2002) - Cumali 
Dünya Boştur (1990) 
Dertler İnsanı (1990) 
Talihsizler (1987) - Kemal 
Oğlum (1987) - Mülo 
Küskünüm (1986) - Şahin 
Seher Vakti (1986) - Ali 
Kul Kuldan Beter (1985) 
İkizler (1985) - Ömer 
Yaranamadım (1985) - Müslüm 
Güldür Yüzümü (1985) - Cumali 
Sev Yeter (1984) - Ferdi 
Ağlattı Kader (1984) 
Bir Yıldız Doğuyor (1984) 
Çare Sende Allahım (1984) - Ömer 
Anlatamadım (1983) - Müslüm 
İtirazım Var (1981) 
Mutlu Ol Yeter (1981) - Müslüm 
Bağrıyanık (1980) 
Kul Sevdası (1980) 
Hasret (1980) 
İsyankar (1979) - Ömer

Editör: TE Bilisim