Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mustafa Ceceli konserinde çıkan olaylarda 11 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bahar etkinlikleri kapsamında sanatçı Mustafa Ceceli'yi Siverek'te vatandaşlarla buluşturdu. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, konser alanına gelen Ceceli'yi büyük bir coşkuyla karşıladı. Mustafa Ceceli'nin söylediği şarkılara alandaki vatandaşlar da eşlik etti. Ünlü sanatçıya ulaşmak isteyen hayranları izdiham oluşturdu. Polis ekipleri, güvenlik önlemlerinde yetersiz kalan özel güvenlikçilere destek verdi. Yoğun izdihamdan dolayı konseri yarıda bırakan Ceceli, sahneden ayrıldı. Konserin yarıda kesilmesine tepki gösteren alandaki bir grup, sahneye pet şişeleri ve taş attı. Güvenlik önlemlerine destek için gelen polis ekipleri, gruba müdahale etti. Olay yerinde hazır bulundurlan TOMA'dan su sıkan polis, grubun dağılması için uyarılarda bulundu. Uyarılara aldırmayan grup, polise taş atmaya başladı.

Polisin müdahalesi sonrası sokak aralarına kaçan şahıslar çöp konteynerlerini devirdi, otobüs duraklarına ve bazı işyerlerine zarar verdi.

Atılan taşlardan dolayı bazı gazetecilerin yaralandığı olaylarda 11 kişi gözaltına alındı.

Editör: TE Bilisim